søndag, 17 mars 2019 13:15

Oversendelse av reguleringsplanen er utsatt

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Prosjektdirektør i Fellesprosjektet, Morten Klokkersveen Prosjektdirektør i Fellesprosjektet, Morten Klokkersveen Foto: Bane Nor

Etter fremdriftsplanen skulle Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16 overlevere endelig forslag til reguleringsplan til Kommunal- og moderniseringsdepartementet i mars. Overleveringen er nå utsatt, og vil skje før utgangen av april.

- Vi har et sterkt kostnadsfokus og ser oss nødt til å bruke mer tid på endelig kvalitetssikring og forankring av kostnader. Det at vi bruker mer tid på dette nå mener vi vil styrke planen før den skal behandles i departementet, forteller Morten Klokkersveen, prosjektdirektør i Fellesprosjektet.

Ingen dramatikk

Selv om oversendelsen er utsatt er står byggestart fast.

- Denne forsinkelsen vil ikke påvirke byggestart, som i henhold til Nasjonal transportplan er 2021/2022, sier Klokkersveen.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa