fredag, 31 juli 2015 09:58

31 skoler brukes i Norway Cup

Skrevet av

Fotballag fra hele verden kommer til Oslo en hektisk uke hver sommer. De trenger innkvartering. I år er det over 10.000 fotballspillere fra hele verden som er innlosjert på 31 osloskoler.

Undervisningsbygg har ansvaret for Osloskolenes mange bygg og har et topptrimmet mannskap klar til å inspisere skolene daglig. Dette for å sikre at brannvernregler følges og sikkerheten ivaretas.

- I år er hele 31 skoler i bruk som blir brukt av over 10.000 spillere. Det er stort ansvar å ivareta sikkerheten for disse. Daglig er vi ute på inspeksjonsrunder for å sjekke at alt går riktig for seg, forteller brannteknisk rådgiver Per Henning Samuelsen i Undervisningsbygg som fortsetter:

- Når så mange barn og unge samlet er det viktig at man er oppmerksom på hva som må til for å ivareta brannsikkerheten. Rømningsveier og brannvakt hele døgnet, må være på plass. Vi begynner å få erfaring med dette og håper at alle gjestene får et bra opphold på en av de 31 skolene som er i bruk.

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa