torsdag, 30 juli 2015 11:29

Nedturen fortsetter i HBK

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
AKA arena AKA arena Dronefoto: Nitar/ Frank Tverran

- HBK er i en meget alvorlig økonomisk situasjon og er derfor nødt til å ta grep for å berge klubbens videre eksistens,  både som toppklubb men også som breddeklubb og den samfunnsaktøren klubben er, heter det i en pressemelding fra styret i Hønefoss ballklubb.

Her er resten av pressemeldingen i sin helhet:

Dette har medført at ansatte har sluttet, spillere/trenere, ansatte og resten av klubbens frivillige er bedt om å bidra med lønnskutt, samt at spillere er solgt for å redusere klubbens totale kostnader.

Det jobbes nå med å finne løsninger for videre drift ut året, og en videre vei for HBK som toppfotball klubb. Dette arbeidet er i gang og klubben håper å kunne komme med løsninger innen de neste ukene.

Frem til da ber vi om forståelse for at det blir gjort disposisjoner som er frustrerende for supportere, støttespillere og andre som har et hjerte i HBK. Vi vet at spillere og trenere uansett hvem som har forlatt HBK - fortsatt vil kjempe for fornyet plass i Obos ligaen.

Vi vet det blir vanskelig, men vi vil ikke gi opp så lenge sjansen fortsatt er der.

Vi håper å kunne ta grep som gjør at HBK kommer ut av denne situasjonen på begge beina, har et godt grunnlag for fortsatt å kunne videreutvikle gode fotballspillere i Hønefoss, ta del i og være en samfunnsaktør i distriktet som bryr seg og være et godt sted for barn og unge  som ønsker å spille fotball.

Vi håper klubbens supportere, sponsorer og støttespillere fortsetter å støtte opp om oss i denne vanskelige situasjonen.

Mvh

Styret i HBK

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa