torsdag, 02 juli 2015 07:33

Ferieappene du bare "må" ha

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Problemer med å finne frem til hotellet eller leiligheten du har leid gjennom Airbnb? Vansker med å forstå språket? Eller rett og slett å finne den perfekte sommeraktiviteten? Vi har, sammen med Verisure Securitas Direct, valgt ut ti apper som vil gjøre ferien din både enklere og mer behagelig.

Forevermap

Bruk denne appen til å laste ned kart før du drar på ferie for å unngå dyre mobilregninger. Ha mobilen i ”flymodus”, og du vil fortsatt kunne finne frem til din nye favorittbar dagen derpå.

AroundMe

Få et kjapt overblikk over området du er i, og finn nærmeste restaurant, hotell, kino, parkeringsplass eller sykehus.

XE Currency

Den populære valuta-appen XE Currency er den mest nedlastede av sitt slag. Og med god grunn. Appen oppdaterer valutakurser kontinuerlig, og er derfor veldig presis.


Google Translate

Ingen ferie uten Google. Google Translate er en nyttig reise-app når du står ovenfor situasjoner der du for eksempel må bestille mat eller spørre om veivalg. Appen kan lastes ned i forkant og brukes offline, slik at du unngår de høye kostnadene.


Postagram

I dagens digitale verden er det ekstra spesielt når man mottar et postkort. Med Postogram kan du sende et postkort til familie og venner ved noen få trykk på mobilen. Ta et bilde, rediger det, skriv hvor varmt det er og send.

Kamino

Med Kamino-appen kan du lære mer om stedet du er ved hjelp av guidede turer, organisert av lokale reiseguider.

TripIt

Samler all reiseinformasjonen din på ett sted, og på en oversiktlig måte.

Viber

Med Viber kan du ringe og sende meldinger gratis over trådløst nett (wifi).

Røde Kors

Er du vitne til en ulykke? Denne appen veileder deg for å kunne hjelpe umiddelbart og gi riktig førstehjelp mens hjelpen er på vei.

Verisure App

Hold styr på hus og hjem når du er på ferie. Sjekk alarmsystemet eller skru det av og på ved å bruke mobilen – uansett hvor du befinner deg. Lås opp døren eller overvåk temperaturen og justere varmepumpen.

God ferie!

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa