×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 502
mandag, 15 juni 2015 15:16

Digitalt løft

Skrevet av
Hønefoss Brug, eksempel på bilde lagt inn i databasen Hønefoss Brug, eksempel på bilde lagt inn i databasen Foto: Buskerud Fylkesfoto/ Digitalt Museum

Etter mange år med digitalisering, er endelig Buskerud Fylkesfoto med i den digitale museumsverden.

- Til nå har vi lagt ut ca 1.800 bilder, men det kommer flere for hver dag, sier fylkesfotograf Bjørn Johnsen. - Vi har ca 6.000 bilder i databasen som må klargjøres før utlegging. I tillegg er rundt 500 gjenstandsbilder lagt ut fra Ringerikes Museum. Her vil det også øke, avslutter Johnsen.

Daglig leder for Buskerudmuseet, Helge Stiksrud, sier i en kommentar til RingeriksAvisa at han er veldig glad for at dette har kommet på plass.
- Dette er et stort og møysommelig arbeide som involverer mange personer. Vi har også benyttet oss av en del frivillige hjelpere, avslutter han.

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa