lørdag, 06 juni 2015 09:49

Ringeriksgass selges

Skrevet av
En del av anlegget som selges En del av anlegget som selges Foto: Privat

I disse dager annonserer Helge Kihle sitt 300m2 store anlegg på Kihlemoen til salgs. Han selger både eiendommen og bedriften.

Området er asfaltert. Eiendommen er ikke knyttet inn på offentlig vann og kloakk. Rør er lagt klart under området som er asfaltert for å minimalisere en eventuell kostnad ved tilknytning. De leverer i dag propanflasker for videresalg til 15 forhandlere. Dette hevder selger at kan økes til tilnærmet ubegrenset hvis ønskelig. Driftselskapet som i dag drifter anlegget (Ringeriksgass AS) hadde i 2013-14 en omsetning på 2,25-2,5 millioner. Dette ble oppnådd ved kun 2 timers åpningstid, 4 dager i uken.

Transporten til forhandlere er utført i åpningstiden da man har vært 2 personer på plassen. Ringeriksgass ANS driftet anlegget fra 2004-2012, men er i dag kun eier av eiendom og utstyr. Isolerte deler av lokalene har gass sentralfyr med radiatorer.

Interesserte bes ta kontakt med Helge Kihle. Nedre Kilemoen industrifelt, ca 5 km utenfor Hønefoss. Etter avkjøring fra E-16 er det ca 1 km til anlegg. Eiendom nummer 2 på venstre side etter innkjøring til industriområdet.

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa