lørdag, 06 juni 2015 09:49

Ringeriksgass selges

Skrevet av
En del av anlegget som selges En del av anlegget som selges Foto: Privat

I disse dager annonserer Helge Kihle sitt 300m2 store anlegg på Kihlemoen til salgs. Han selger både eiendommen og bedriften.

Området er asfaltert. Eiendommen er ikke knyttet inn på offentlig vann og kloakk. Rør er lagt klart under området som er asfaltert for å minimalisere en eventuell kostnad ved tilknytning. De leverer i dag propanflasker for videresalg til 15 forhandlere. Dette hevder selger at kan økes til tilnærmet ubegrenset hvis ønskelig. Driftselskapet som i dag drifter anlegget (Ringeriksgass AS) hadde i 2013-14 en omsetning på 2,25-2,5 millioner. Dette ble oppnådd ved kun 2 timers åpningstid, 4 dager i uken.

Transporten til forhandlere er utført i åpningstiden da man har vært 2 personer på plassen. Ringeriksgass ANS driftet anlegget fra 2004-2012, men er i dag kun eier av eiendom og utstyr. Isolerte deler av lokalene har gass sentralfyr med radiatorer.

Interesserte bes ta kontakt med Helge Kihle. Nedre Kilemoen industrifelt, ca 5 km utenfor Hønefoss. Etter avkjøring fra E-16 er det ca 1 km til anlegg. Eiendom nummer 2 på venstre side etter innkjøring til industriområdet.

Andre saker å lese

11-åring påkjørt i Jevnaker

26-05-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Torsdag ble ei jente på 11 år påkjørt av en bil i en fotgjengerovergang i Storgata i Jevnaker. Jenta, som kjørte en sparkesykkel, ble kjørt til legevakta sammen med pårørende. Politiet...

Les mer i RingeriksAvisa

Mange elbiler på utenlandstur

26-05-2023 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Mange elbiler på utenlandstur

  I Norsk elbilforenings undersøkelse "Elbilisten 2023" sier 64 prosent at de planlegger å dra på tur med elbilen i sommer. Én av tre av disse skal til utlandet. 17 prosent...

Les mer i RingeriksAvisa

Pakk motorsykkelen riktig

26-05-2023 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Pakk motorsykkelen riktig

For dem som skal på tur med motorsykkel i sommer, minner Naf om at det er viktig å pakke riktig.

Les mer i RingeriksAvisa

Endelig er dette vedtatt!

25-05-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Endelig er dette vedtatt!

Statsforvalteren i Viken har nå endelig stadfestet reguleringsplanen for Lloyds Marked som ble vedtatt i Kommunestyret 29.09.22. Hele prosessen har tatt 8 år.

Les mer i RingeriksAvisa