Steinar Madsen i Legemiddelverket advarer folk mot å vente med vaksinering etter at flere i Bergen vegret seg for å blande vaksinetyper.

søndag, 25 juli 2021 08:45

Meteor over Ringerike

Skrevet av

Flere lysglimt og høye smell over store deler av Østlandet natt til søndag skyldes etter alt å dømme en meteor.

Etter at Ringerike kommune den 14.12.2016 påla Braathen Eiendom AS å utbedre kloakkledningen fra Fossveien 1B/ Stabellsgate 1, har eiendomsselskapet klaget på omtrent alt det er mulig å klage på. Ingen ting har før fram, og nå gjør Ringerike kommune de arbeidene Braathen Eiendom As selv skulle ha gjort for flere år siden.

fredag, 23 juli 2021 14:22

Smitteutbrudd skaper problemer i Ringerike

Skrevet av

Et større koronautbrudd skaper problemer i Ringerike kommune. Nå må de unge i kommunen ta smittesporingen i egne hender.

fredag, 23 juli 2021 09:13

Mattilsynet hindret ulovlig innførsel av 34 hunder

Skrevet av

Mattilsynet gjennomførte i perioden november 2020 til april 2021 en storaksjon mot innførsel av hunder til Norge. Aksjonen endte med flere politianmeldelser.

Ja-mannen og småbarnsfaren Kristian hadde så mye han skulle få gjort. Men koronaåret medførte så mange endringer at han ble syk av angst.

Plikten til å returnere frivillig til Afghanistan etter endelig avslag er midlertidig suspendert fram til  (etter Stortingsvaleget) 15. september. Det innebærer at ingen blir tvangsreturnert til Afghanistan nå.

I forrige uke ble over 40.000 vaksinedoser liggende ubrukt. Men FHI tror opphopningen er forbigående.

En mann døde etter å ha blitt skutt ved Oslo rådhus mandag ettermiddag. En mann er pågrepet og siktet for drapet.

mandag, 19 juli 2021 19:22

Ungdommen gir blanke!

Skrevet av

Både Ullensaker og Nesodden har begynt å gi dose to av koronavaksinen til innbyggere kun tre uker etter at de fikk dose én, fordi unge ikke melder seg til time.

mandag, 19 juli 2021 07:37

Flere tror pandemien blir langvarig

Skrevet av

Nesten halvparten av de spurte tror koronapandemien her i landet vil vare i opptil ett år til, ifølge undersøkelsen Norsk koronamonitor.

lørdag, 17 juli 2021 14:02

Campingvogn blåste av veien på Valdresflye

Skrevet av

En campingvogn har blåst av veien på Valdresflye. Politiet advarer mot å kjøre over fjelloverganger i området med campingvogn på grunn av sterk vind lørdag.

Det blir stadig mer populært å dra på jakt etter arkeologiske skatter med metallsøker. Men tar man vikingsverdet med hjem og beholder det, risikerer man straff.

Antallet svensker som søker norsk statsborgerskap har økt med over 3000 prosent siden januar 2020.

fredag, 16 juli 2021 08:00

Flekken som vokste

Skrevet av

Basalcellekreft er Norges vanligste hudkrefttype. Likevel er det mange som ikke kjenner til diagnosen. Kenneth Balto Pettersen skulle ønske han oppsøkte lege tidligere.

På ti år har ventelistene for livsviktig organtransplantasjon blitt dobbelt så lange. Halvannet år med pandemi har gjort vondt verre.

torsdag, 15 juli 2021 07:42

Inntektsnedgang på nær en halv milliard for XXL

Skrevet av

XXL håpte på kanonsommer og hadde økt innkjøpene med flere millioner kroner. Likevel gikk inntektene ned nær en halv milliard sammenlignet med i fjor.

onsdag, 14 juli 2021 11:15

Fine dager i vente på Ringerike

Skrevet av

Et høytrykk på vei nordover gjør at vi som bor østafjells, har noen fine sommerdager i vente, men i resten av landet blir det synkende temperaturer og regn.

onsdag, 14 juli 2021 10:53

To personer tapte millionbeløp i kryptosvindel

Skrevet av

Innlandet politidistrikt advarer mot kryptosvindel etter at to personer tapte millionbeløp på investeringer via useriøse aktører.

tirsdag, 13 juli 2021 09:37

- Ungdom: Vaksiner deg nå!

Skrevet av

Oppfordringen kommer fra kommuneoverlege Karin Møller. - I vår region har vi akkurat nå et smitteutbrudd knyttet til ungdom. Det stammer fra en fest 2.-3.juli på Gran, men har allerede spredt seg slik det nå er mer enn 25 smittede og mer enn 100 ungdom i karantene.

Lørdag 17. juli åpner Ragnhild Steig Svenningsen separatutstilling på Galleri Gamle Eidsfos.

«Nakation» er en ny ferietrend. Kristin Aanes sier det er blitt hipt å være naken.

Over tre år etter at Jehovas vitner ekskluderte henne for seksuell umoral, har Gry Helen Nygård vunnet fram. Eksklusjonen er ugyldig, ifølge lagmannsretten.

Nordkapp kommune frifinnes i en strid mellom kommunen og hotellkjeden Scandic om hvem som kan kreve parkeringsavgift fra Nordkapp-turistene.

fredag, 09 juli 2021 08:54

Tøff fjelltur til Vinjeronden

Skrevet av

Toppturen til Vinjeronden 2044 meter over havet ble tøffere enn vi på forhånd hadde forestilt oss. Turen fra Rondvassbu turisthytte til toppen og tilbake tok 8 ½ time. Å balansere på steiner under opp- og nedstigningen gjorde turen strabasiøs. 

fredag, 09 juli 2021 07:58

Direktebuss fra Oslo til Jevnaker i sommer

Skrevet av

Hver helg denne sommeren vil det gå buss fra Oslo sentrum til Jevnaker. Turistdestinasjonen Jevnaker gjør seg gjeldene på flere områder - nå også med direktebuss.

fredag, 09 juli 2021 07:41

Alle ni om bord omkom i flyulykken i Örebro

Skrevet av

Ni personer var om bord flyet som styrtet i Örebro i Sverige torsdag. Alle omkom, opplyser politiet.

Det ble utført nesten 50.000 koronatester på de åtte grenseovergangene med døgnåpne teststasjoner den siste måneden. Drøyt én av 3.000 var positive.

Side 1 av 104