fredag, 22 mai 2015 08:28

Møte Kiss-legenden Ace Frehley

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Fast Forward, Burton Norge & Live Nation er stolte av å kunne presentere meet & greet med legenden Ace Frehley fra superbandet Kiss!

Frehley er orginalmedlem og legendarisk gitarist fra et av verdens største rockeband og grunnen til at veldig mange store kjente gitarister startet å spille gitar. Ace Frehley er definitivt en av vår tids mest innflytelsesrike gitarister!

Gitarister fra Metallica, Slayer, Slipknot, Foo Fighters til vår egen Euroboy Knut Schreiner fra Turboneger, er sterkt influert av legenden Ace Frehleys gitarspill.

Ace Frehley spiller på Rockefeller Søndag 7 Juni!

Til sammen har det blitt seks soloalbum, hvor ”Space Invader” (2014) er det seneste. Album har blitt meget godt mottatt, og de fleste er enige om at Ace er tilbake i storform. Musikknyheter har gitt albumet 8/10: "Rockehelt fra verdensrommet har mer enn nok oksygen i seg fortsatt".

For millioner av Kiss-fans er han selvsagt fremdeles "Space-Ace", og vi kan love Kiss-låter på Rockefeller 7. juni!

I tillegg til Ace består bandet av Richie Scarlet (gitar), Chris Wyse (bass) og Scot Coogan (trommer).

Du kan vinne billett til konserten på Rockefeller Søndag 7 Juni, Burton sekk med t-shirt og beanie + møte med legenden Ace Frehley etter konserten for bilder og signering!

Det blir vorspiel i leiligheten på Rockefeller kl1700 før konserten. Metal Hammer & DJ Black Diamond snurrer fet gammel rock! Vi velger to stk på vorspielet som får være med på meet & greet med Ace Frehley, i tillegg til konkurranse vinnere.

Ta et kult orginalbilde av deg selv, eller post et kult bilde av Ace Frehley, hashtag #frehleyoslo og del på Instagram, twitter, facebook.

Vi kårer flere vinnere som får ta med seg en venn til meet & greet med Ace Frehley!

Facebook event her: BurtonFacebook

Obs! 18 års aldersgrense!

Sist redigert fredag, 22 mai 2015 08:33
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

22-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa