fredag, 26 juni 2020 13:19

Trevis er tilbake med årets første låt – «Options»!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Trevis er tilbake med årets første låt – «Options»! Foto: Universal Music

Sivert Brendmoe, som går under artistnavnet Trevis, forlot et komfortabelt liv i Norge for å satse alt på musikkarrieren i LA. I dag har han gitt ut flere singler og har spilt på en av de største festivalene i Norge. Nå er det unge talentet endelig tilbake med ny musikk, og akkurat i tide for å sette stemningen til de sene sommerkveldene.

«Denne låta er en vibe! Jeg er utrolig stolt av retningen vi tok med denne. «Options» handler om en fantastisk kvinne som har vært med meg siden dag én, og jeg ville vise henne at det ikke har gått ubemerket. Jeg holder ingenting tilbake når det kommer til følelsene mine for henne, å bruke tid med henne, eller når vi er ute og har det gøy sammen.Det er ikke lett å møte jenter som artist. Musikken kommer alltid først, og det blir til mer enn en fulltidsjobb når man enten er i studio hele natten lang, eller om man er ute på reise. Derfor setter jeg utrolig stor pris på tålmodigheten og forpliktelsen som har gått til å være med en som meg. Det jeg vil si er at jeg legger merke til det, og siden hun har vist meg så mye lojalitet, så har hun «Options» hvor enn hun går" fortellerTrevis.

Låta er produsert av den amerikanske produsenten Edgar «JV» Etienne som har jobbet med artister som Fifth Harmony, Machine Gun Kelly, Ciara, og mange flere. «Options» er den første låten fraTrevis’ debut-EP som kommer senere i år. Sivert Brendmoe akaTrevishar vært lidenskapelig opptatt av musikk fra en veldig ung alder. Det var bestefaren hans som introduserte han for artister som Michael Jackson, Prince, og fortalte han om underholdningsbransjen. Sivert skjønte tidlig at det var dette han ville gjøre resten av livet - skrive egne låter og spille de live. Etter å ha studert musikkbransjen og utviklet sin egen og stil i Los Angeles, kom Sivert tilbake til Norge i 2017 og slapp debutsingelen «Hard To Get». 2019 var et stort år for den nyetablerte artisten. Begge utgivelsene hans «Pretty Girls» og «ROCKETMAN» med Broiler passerte én million streams, og han rundet av festivalsommeren med å avslutte fredagen på Findings Festival sammen med Broiler, foran 20.000 mennesker.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Stortingsrepresentantene øker trolig lønna med 5,2 prosent

19-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Stortingsrepresentantene øker trolig lønna med 5,2 prosent

Den menige stortingsrepresentant skal nå tjene 1,171 millioner kroner, i alle fall er det forslaget som trolig vedtas torsdag.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå kan du vippse til dansker og finner

19-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nå kan du vippse til dansker og finner

Fra i dag blir det like enkelt å vippse dansker og finner som det er å vippse nordmenn. Men det koster 4 prosent av beløpet.

Les mer i RingeriksAvisa

Medietilsynet: Lotto-sendingene på NRK er ikke reklame

18-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Medietilsynet: Lotto-sendingene på NRK er ikke reklame

Lotto-trekningen og de andre pengespillene som sendes på NRK er ikke å anse som markedsføring og derfor fullt lovlige, fastslår Medietilsynet.

Les mer i RingeriksAvisa

Drapet i Mjøndalen: Forsøker å avhøre siktede i løpet av formiddagen

17-06-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Drapet i Mjøndalen: Forsøker å avhøre siktede i løpet av formiddagen

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept en kvinne i 30-årene i Mjøndalen søndag kveld, skal etter planen avhøres mandag formiddag.

Les mer i RingeriksAvisa