torsdag, 18 juni 2015 14:32

Tre eksklusive konserter i november

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ingebjørg Bratland Ingebjørg Bratland

Ingebjørg Bratland slipper sitt kommende album i november og i etterkant gjør hun tre eksklusive konserter hvor hun for første gang spiller mye av sitt nye materiale live.

24. november - Bergen, Ole Bull Scene
25. november - Oslo, Sentrum Scene
26. november - Trondheim, Byscenen

Det siste året har hun vekslet mellom å være på turné og i studio, og første smakebit fra Ingebjørgs kommende album er låten Stjernene som ble sluppet 8.juni. Singelen er skrevet av Ingebjørg Bratland selv, og produsert av Geir Hvidsten og Espen Lind. Stjernene har til nå fått en fantastisk mottagelse og går rett inn på P1 sin A-liste.

Ingebjørg er kjent for sin stemme, unike sangteknikk og formidlingsevne, og allerede før suksessen med Heimafrå sammen med Odd Nordstoga og sitt eget soloalbum, har hun vært et vel etablert navn i folkemusikkmiljøet i Norge.

Hennes første soloalbum «Berre meg» kom i mars 2014. Låten «Ingen som du» ble umiddelbart A-listet på NRK P1 og det vakre visepop-albumet oppnådde også en Spellemann-nominasjon i visekategorien. Låten «På avstand» ble høsten 2014 raskt en radiofavoritt, og året ble avsluttet med den nydelige julelåten «Klokkene kallar». Lillejulaften-konserten hennes på NRK1 ble sett av mer 1.2 millioner seere.

Billetter i salg fredag 19.juni kl 09:00 på www.billettservice.no (Bergen og Oslo) og www.billettportalen.no (Trondheim).

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Stjal bilene til folkehøgskolen

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om at det nylig hadde vært innbrudd på Ringerike Folkehøyskole. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. Det er trolig to personer som har...

Les mer i RingeriksAvisa

Dette bestiller hønefossingene hjem

23-07-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Dette bestiller hønefossingene hjem

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel...

Les mer i RingeriksAvisa

TirsdagsQuiz

23-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa