torsdag, 02 juli 2020 08:43

Tryg fortviler over savnede livbøyer

Flere titalls livbøyer fra forsikringsselskapet Tryg har den siste tiden forsvunnet fra badesteder, havner og vann landet rundt. Nå ber de publikum om hjelp.

onsdag, 01 juli 2020 23:23

Spesialenheten henlegger Jaren-saken

Spesialenheten for politisaker har henlagt saken mot politibetjentene som skjøt og drepte en 66 år gammel mann på Jaren i fjor.

1. juli ble det innført en lang rekke regelendringer i Norge. Blant annet fører endringer i postloven til at du kun får levert post annenhver dag.

Fra og med onsdag 1.juli er det påbudt å bruke sikkerhetsbelte når man kjører traktor. Arbeidstilsynet varsler kontroller.

En kvinne i 30-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble påført skader med kniv på en adresse i Skien natt til tirsdag.

tirsdag, 30 juni 2020 08:01

Mann med kniv truet til seg bil

En mann i 30-årene med kniv måtte stanses av politiet etter at han ranet til seg en bil i Undrumsdal utenfor Tønsberg natt til tirsdag.

En mann i 40-årene er i Sør-Trøndelag tingrett varetektsfengslet i to uker, siktet for overtredelse av dyrevelferdsloven.

Byrådsleder Raymond Johansen ber oslofolk skjerpe seg etter en helg med mye festbråk og lite avstand. Åpningstider for utelivsbransjen kan bli strammet inn.

En overlege ved et sykehus i Bærum er tiltalt for å ha injisert tre doser med et anestesimiddel mens han hadde beredskapsvakt.

Med «Klangen av frihet» avslutter Toril Brekke trilogien som handler om oppvekst i Oslo på 1960-tallet.

Side 1 av 66