Skjenkereglene endres etter Stortingets flertallsvedtak. Helseminister Bent Høie (H) mener likevel at forslaget om å oppheve skjenkestoppen kommer for tidlig.

Bøttevis av nedbør i sør, isproblemer i nord og kraftig vind både i sør og nord. Et stormsenter i havet i vest setter sitt preg på været de neste dagene.

tirsdag, 19 januar 2021 15:27

Vy kutter i tilbudet på Bergensbanen

Vy reduserer midlertidig antall avganger på Bergensbanen mellom Oslo og Bergen som følge av lavere etterspørsel. Alle nattog innstilles.

tirsdag, 19 januar 2021 14:08

Private vil ha hurtigtog Oslo - Stockholm

En oppgradert togstrekning mellom Oslo og Stockholm som tar under tre timer, kan bli en realitet hvis private aktører får tommelen opp fra Stortinget.

tirsdag, 19 januar 2021 08:56

Norge slipper igjen til i EU-domstolen

Etter ti år på utsiden får Norge og Efta – og tilsynsorganet Esa – igjen slippe til med innlegg i saker som føres for EU-domstolen.

Mange lærere er bekymret for å bli koronasmittet når skolene i dag går fra rødt til gult nivå, og kravet om 1 meters avstand droppes.

tirsdag, 19 januar 2021 08:44

Rekordhøy vindkraftproduksjon i fjor

Vindkraftproduksjonen endte på 9,9 terawattimer i 2020. Det er hele 79 prosent mer enn året før og ny rekord.

mandag, 18 januar 2021 14:21

Vanskelig for sexarbeidere med munnbind

Flere sexarbeidere ble også denne helgen pågrepet for brudd på smittevernreglene. Flere av dem har hatt altfor mange nærkontakter.

Selv om en rekke grenseoverganger har vært juridisk koronastengt fra 2. januar, har minst 5.173 kjøretøy passert dem, ifølge tall VG har fått fra Vegvesenet.

En ansatt som fikk blottet underlivet da en overordnet trakk ned boksershortsen hans, ble ikke utsatt for seksuell trakassering, ifølge Diskrimineringsnemnda.

Side 1 av 98