Wikileaks-grunnlegger Julian Assange har inngått forlik med USA og skal bli løslatt etter fem år i et britisk fengsel, ifølge rettsdokumenter.

Tre barn er kjørt til sykehuset i Kristiansand for undersøkelser og behandling etter at de skal ha fått strøm i seg i forbindelse med bading i Lyngdal.

En kvinne i 20-årene ble natt til mandag fraktet til sykehus med luftambulanse etter at en personbil kjørte av veien og traff en parkert traktor i Lunner kommune.

Arkeologer har under en utgraving nær Fredrikstad funnet 40 sirkelformede steinformasjoner. Alle har kremerte beinrester i midten. Det meste stammer fra barn.

fredag, 21 juni 2024 12:42

FredagsQuiz

Her er fredagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Den 16 år gamle gutten som ble knivstukket under en mulig slåsskamp ved Oslo S fredag kveld, døde torsdag av skadene. Flere ungdommer er siktet i saken.

torsdag, 20 juni 2024 09:43

TorsdagsQuiz

Her er dagens quiz. Svarene finner du nederst på denne siden.

Mellom 2000 og 2022 ble det begått 24 drap med antatt æresmotiv i Norge. Politiet har betydelig forbedringspotensial, ifølge en fersk rapport fra Kripos.

Laksefisket kan bli stanset i deler av landet på kort varsel. Årsaken er rapporter om svært lite laks hittil i år.

Serbias fotballforbund reagerer kraftig på sanger som skal ha blitt sunget av kroatiske og albanske fans i fotball-EM. Nå kreves det tøffe grep fra Uefa.

Minst 52 mennesker har mistet livet i Indias hovedstad New Delhi som følge av en hetebølge, melder Times of India.

Bibliotekene har opplevd en betydelig økning i bokutlån, besøk og deltakelse på arrangementer det siste året.

Politiet er på plass i Storgata i Oslo etter melding om at det er avfyrt et skudd. En person er pågrepet.

Med sitt nye Nato-medlemskap åpnes nye muligheter for Sverige og Finland. De forbereder seg nå på hvordan hjelp i en krise skal komme sjøveien via Norge.

I mai var det 3060 innsatte i norske fengsler, og det ble iverksatt 555 straffegjennomføringer i samfunnet. I tillegg sto 272 personer i soningskø.

onsdag, 19 juni 2024 08:50

OnsdagsQuiz

Her er dagens spørsmål. Svarene er nederst på siden.

Den menige stortingsrepresentant skal nå tjene 1,171 millioner kroner, i alle fall er det forslaget som trolig vedtas torsdag.

Fra i dag blir det like enkelt å vippse dansker og finner som det er å vippse nordmenn. Men det koster 4 prosent av beløpet.

Lotto-trekningen og de andre pengespillene som sendes på NRK er ikke å anse som markedsføring og derfor fullt lovlige, fastslår Medietilsynet.

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept en kvinne i 30-årene i Mjøndalen søndag kveld, skal etter planen avhøres mandag formiddag.

Norges kvinnelandslag i fotball er fortsatt nummer 16 på den nyeste rankingoversikten fra Fifa.

Windows-produsenten Microsoft har satt lanseringen av sin nye AI-funksjon Recall på pause. Årsaken er bekymring for sikkerheten.

Også i fjor økte medlemstallene i norske idrettslag. Oppgangen var på 1,3 prosent fra året før.

REM overrasket ved å stå på scenen og spille sammen igjen under Songwriters Hall of Fame i New York torsdag.

fredag, 14 juni 2024 10:11

Barn på sykkel påkjørt

Et barn på sykkel er påkjørt på Sørumsand i Lillestrøm kommune. Tilstanden er ikke kjent, men den skadede er ved bevissthet, ifølge politiet.

En syklist er alvorlig skadet etter å ha kjørt inn i en bil da en av bilens passasjerer åpnet bildøren.

Rafaela Pimenta står fast på at Erling Braut Haalands fokus er i Manchester City, men hun lover ikke at han avslutter karrieren der.

onsdag, 12 juni 2024 13:07

OnsdagsQuiz

Her er dagens spørsmål. Svarene finner du nederst på siden.

Onsdag klokken 12 vil mobiltelefonen din gi lyd fra seg, selv om den står på lydløs. Da sendes det ut en test av nødvarsel.

tirsdag, 11 juni 2024 10:12

TirsdagsQuiz

Her er dagens quiz. Svarene er nederst på siden.

Side 1 av 92