Over 8.000 bussjåfører er tatt ut i streik rundt om i landet. Mandag morgen er det fremdeles ingen kontakt mellom arbeidstakersiden og arbeidsgiversiden.

Avtroppende Venstre-leder Trine Skei Grande kommer lørdag med sin siste budsjettlekkasje. Over 30 milliarder kroner settes av til jernbanen, skriver VG.

Denne helgen starter årets høstferie, og fredag er en av de verste bulkedagene i trafikken på denne tiden av året. Været som er meldt, gjør det ikke bedre.

Kong Harald ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet, opplyser Slottet. Kronprins Haakon tar over kongens oppgaver på kort varsel.

Nå fremmer regjeringen et lovforslag som gjør at styrer i borettslag ikke kan hindre folk å sette opp et eget ladepunkt for elbil i felles garasje.

En 16 år gammel gutt er hogd i ansiktet med en knivlignende gjenstand ved Bogerud T-bane i Oslo. Gutten har fått store ansiktsskader. Én person er pågrepet.

torsdag, 24 september 2020 08:27

Lekkasjer fra statsbudsjettet for 2021

Her er noen opplysninger som har lekket fra statsbudsjettet for 2021:

Omtrent halvparten av voldtektssakene i de store politidistriktene blir liggende i over en måned før de blir etterforsket, viser en rapport.

Smittetallet i Oslo økte med 55 fra tirsdag til onsdag, viser oppdaterte tall fra Oslo kommune. Bare én bydel er under grensen for rødt nivå.

tirsdag, 22 september 2020 19:35

Mann skutt og drept av politiet ved Notodden

En mann i 30-årene ble tirsdag ettermiddag skutt og drept av politiet ved Bolkesjø turisthotell i Telemark, opplyser politiet i en pressemelding.

Side 1 av 79