E16 mellom Skui og Sollihøgda er sperret i begge retninger på ubestemt tid etter at et kjøretøy kjørte inn i en gangbru. Det er ikke meldt om personskader.

Erling Braut Haalands agent, Rafaela Pimenta, kommer med en oppsiktsvekkende verdivurdering av den norske stjernespissen i et intervju med avisen AS.

onsdag, 01 februar 2023 10:54

Studenter velger bort norskfaget

Studenter velger bort både lektorprogrammet i nordisk og nordisk språk og litteratur. Ved Universitetet i Bergen har alarmklokkene gått.

onsdag, 01 februar 2023 08:15

Nora og Jakob tronet navnetoppen for 2022

For nyfødte i Norge i 2022 var Nora det mest populære jentenavnet, mens Jakob kapret toppen for guttenavn. I Oslo rykket Mohammad opp fra andre til førsteplass blant de mest populære guttenavnene.

tirsdag, 31 januar 2023 10:24

Regjeringen skroter taxfree-nedleggelse

Regjeringens luftfartsstrategi – som ble lagt fram før helgen – legger vekk forslaget om å avvikle taxfreeordningen. Det bekrefter Samferdselsdepartementet.

Landbruksminister Sandra Borch (Sp) advarer dagligvarebransjen mot å øke prisene mer enn nødvendig på onsdag.

torsdag, 26 januar 2023 22:55

Boplikten i Risør opphører

Et flertall i Risør kommune har vedtatt at boplikten skal opphøre.

Vålerenga vant 3-1 og påførte Frisk Asker mer smerte i ishockeyens eliteserie. På topp ligger Stavanger Oilers etter kun to tap på sine 17 siste kamper.

657.000 biler hadde mangler som måtte utbedres før kjøretøyet kunne godkjennes i 2022. Bremser, hjuloppheng og lys var blant de vanligste feilene.

Stavanger Oilers opprettholder luken på tabelltopp i eliteserien ishockey med 8-0-seier over Grüner. Vålerenga knuste Oslo-rival Manglerud Star 8-1.

Politiet i Oslo måtte ta i bruk elektrosjokkvåpen for å pågripe en mann som truet politifolk med en hammer tirsdag morgen.

Dyrevernalliansen vil ha krav om politiattest for alle som skal kjøpe eller jobbe med dyr.

Storhamar vant toppkampen mot Vålerenga med 2-1, mens serieleder Stavanger banket Manglerud Star med 8-0 på borteis i eliteserien i ishockey lørdag.

En rekke politipatruljer kom til sentrum av Vikersund etter en melding om en gjenstand som «potensielt kunne gjør stor skade». Situasjonen er nå avklart.

fredag, 20 januar 2023 07:54

Flere elever mobbes i skolen

Over åtte av ti elever trives på skolen, men andelen elever som opplever mobbing, øker på alle trinn. Det viser tall fra Elevundersøkelsen 2022.

torsdag, 19 januar 2023 22:33

Arkitektfirma tapte sak mot Kistefos-museet

Et arkitektfirma anket en dom der de måtte betale Kistefos-museet erstatning for budsjettoverskridelser på toaletter. Lagmannsrettens dom ble langt dyrere.

Martin Røymark ble matchvinner da Vålerenga vant 3-2 i en spennende toppkamp mot Sparta i eliteserien ishockey. Hjemmelagene fikk full poengpott torsdag.

Norges Bank holder renten på samme nivå som i dag, på 2,75 prosent. Men det vil være behov for å øke den mer senere, ifølge Norges Bank.

Helgens verdenscuprenn i Kitzbühel er sesongens mest lukrative. Aleksander Aamodt Kilde vil med en ny dobbeltseier håve inn over 2 millioner kroner.

Norges Fotballforbund innstillinger på avvikling av sluttspillmodellen i Toppserien og 1. divisjon.

Regjeringen tallfester at de vil at minst 60 prosent av de ansatte i barnehager skal være barnehagelærere innen 2030.

Kjøttprodusentene tror at kjøttprisene kommer til å stige så mye som 20 prosent framover. Strømprisene er en sterkt medvirkende faktor.

mandag, 16 januar 2023 07:56

Obos utsetter byggeprosjekter

Landets største boligbyggeselskap Obos utsetter flere boligprosjekter. Situasjonen på boligmarkedet er årsaken.

Sparta overtok ledelsen i eliteserien i ishockey med 4-3-seier over Storhamar etter straffer. Frisk Asker vendte til 3-2-seier over tabelljumbo Grüner.

lørdag, 14 januar 2023 09:06

Ambulanse på utrykning kjørte på elg

En ambulanse på utrykning har kjørt på en elg på riksvei 25 i Elverum kommune. En pasient og to ambulanseansatte er involvert.

fredag, 13 januar 2023 08:01

Rekorddyrt å leie boliger i storbyene

Husleiene for utleieboliger i storbyene steg med 7,5 prosent i fjor, noe som er en historisk kraftig økning. Og økningen vil fortsette, mener Eiendom Norge.

fredag, 13 januar 2023 07:39

Mann truet brøytemannskaper med hagesaks

En mann i 30-årene er kjørt til arresten etter at han truet brøytebilsjåfører som arbeidet på Abildsø i Oslo med hagesaks og sykkelkjetting.

fredag, 13 januar 2023 07:16

Ishockey eliteserien menn torsdag, fakta

Eliteserien ishockey menn torsdag, 32. runde:

mandag, 09 januar 2023 07:44

Kople kjøper Bellona-selskap

– Vi etablerte eRoute71 for å sette søkelyset på behovet for en ladeinfrastruktur for elbiler i Norge. Nå er vår jobb gjort, og vi selger selskapet til Kople, som skal ta utbygging av elbil-lading inn i framtida, sier Bellona-stifter Frederic Hauge.

To jenter i tenåringsalderen ble natt til søndag funnet døde i en bolig i Spydeberg på Østlandet. En mann i 20-årene er pågrepet, og politiet mistenker overdose.

Side 1 av 70