annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

Professor Bjørg Marit Andersen mener en full nedstengning av Norge må til for å få stanset smitteutviklingen. Hun får støtte fra flere andre professorer.

Politiet har anmeldt flere festdeltakere både i Bærum og i Oslo etter brudd på smittevernregler natt til lørdag. Også i Agder har politiet måtte gripe inn.

Viktor Hovland fortsetter storspillet og gikk andre dag av Arnold Palmer Invitational fire slag under par. Han er med i seierskampen i golfturneringen.

Politistasjonene i Drammen og Hønefoss ble fredag stengt etter at en innringer fra Lier oppførte seg truende.

Helgens Sigdalsrally, som var utsatt fra januar på grunn av koronapandemien, er blitt avlyst. Årsaken er mildværet som har smeltet issålen på veien.

mandag, 01 mars 2021 18:45

Elleve nye koronasmittede i Bodø

Det er registrert elleve nye smittetilfeller i Bodø det siste døgnet. Kommunen innførte før helgen strenge koronatiltak.

Fra og med tirsdag må alle butikker og serveringssteder i Oslo være stengt. Det fører til en rekke permitteringer for ansatte i kjedene i hovedstaden.

Den første mars går verdens største helelektriske ferje inn i full drift på strekningen mellom Moss og Horten, Norges mest trafikkerte ferjestrekning.

Viktor Hovland vartet opp med golfkunst i Florida og spilte seg til tetsjiktet i WGC-turneringen søndag. Etter en smånervøs avslutning endte han på 2.-plass.

søndag, 28 februar 2021 18:25

Oslo stenger serveringssteder og butikker

Oslo stenger ned på nytt etter en økning i smittetall, kunngjorde byrådsleder Raymond Johansen (Ap) søndag. Dette gjelder både serveringssteder og butikker.

Side 1 av 106