fredag, 03 februar 2023 13:06

Bil krasjet i gangbrua - E16 stengt på ubestemt tid

Skrevet av
En gangbru over E16 har veltet etter at et kjøretøy kjørte inn i den. Det er store trafikale problemer, En gangbru over E16 har veltet etter at et kjøretøy kjørte inn i den. Det er store trafikale problemer, Foto: Gorm Kallestad / NTB

E16 mellom Skui og Sollihøgda er sperret i begge retninger på ubestemt tid etter at et kjøretøy kjørte inn i en gangbru. Det er ikke meldt om personskader.

gangbru2
Føreren av vogntoget som kolliderte på Sollihøgda, er sendt til legevakt med ambulanse for en helsesjekk, men han har sagt at han ikke er skadd, opplyser politiet. Foto: Gorm Kallestad / NTB

– Klokka 12.03 fikk vi inn en melding om at et større kjøretøy har kjørt bort og inn i gangbrua som går over hele E16 på vei til Ringeriksveien, før Sollihøgda. Gangbrua har dermed kollapset og ligger over veibanen, opplyser operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Det er foreløpig ikke meldt om personskader i forbindelse med hendelsen, verken på personer eller kjøretøy, opplyser han.

– Men for alle praktiske formål så er veien totalt sperret, sier Gulbrandsen.

– E16 er mellom Skui og Sollihøgda er sperret i begge retninger. Det er ikke mulig å kjøre denne strekningen. Det gjelder på ubestemt tid, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter.

Sist redigert fredag, 03 februar 2023 15:06

Andre saker å lese

EasyPark inngår samarbeid med Kople

25-03-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

EasyPark inngår samarbeid med Kople

EasyPark utvider med nok en elbil-ladeaktør. Samarbeidet lanseres i slutten av mars, og vil gjelde for Koples ladestasjoner i hele Norge.

Les mer i RingeriksAvisa

Omsetning av eiendommer i Ringerike kommune i uke 12

25-03-2023 Eiendomsoverdragelser Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Omsetning av eiendommer i Ringerike kommune i uke 12

Her er de ferskeste eiendomsoverdragelsene i Ringerike kommune.

Les mer i RingeriksAvisa

Over 400 politifolk skadd under protestene i Frankrike

24-03-2023 Nyheter NTB-AFP-Reuters - avatar NTB-AFP-Reuters

Over 400 politifolk skadd under protestene i Frankrike

441 politifolk ble skadd i sammenstøt med demonstranter under protestene i franske byer i går, opplyser innenriksminister Gérald Darmanin.

Les mer i RingeriksAvisa

Politiet i Hønefoss ønsker tips i savnetsak

24-03-2023 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Politiet i Hønefoss ønsker tips i savnetsak

Politiet i Hønefoss ønsker tips i forbindelse med at en kvinne er savnet fra Jevnaker.Den savnede er en etnisk norsk kvinne i 60-årene. Hun ble sist sett i Jevnaker sentrum...

Les mer i RingeriksAvisa