tirsdag, 23 august 2022 09:11

Nå åpner Curry And Ketchup

Skrevet av
Nå åpner Curry And Ketchup Foto: Frank Tverran

Etter å ha etablert seg i Kirkeveien i Oslo i 1994, har Curry And Ketchup nå valgt å forsøke seg på en lokasjon utenfor hovedstaden.

Vi er jo litt stolte av at Hønefoss er valgt. Det er flere drivere som ikke har greid å få til noe i lokalene øverst i Fossveien. Curry And Ketchup har et svært godt navn i Oslo og flere RingeriksAvisa har vært i kontakt med, berømmer maten og de hyggelige prisene. Så om noen skal få til noe på dette stedet, må det være Curry And Ketchup. De leverer også mat ut.

- Vi gleder oss veldig til å kunne tilby byens beste indiske til en folkelig pris. Vi har kjøpt lokalet i Fossveien i sentrum og starter opp denne uken. Alle våre kokker er utdannet kokker med erfaring fra India, Nepal, Thailand og Kina. I tillegg til god mat byr vi på godt utvalg av drikke. Ølkranene fra Ringnes er på plass, og i tillegg vil vi servere en god del eksotiske ølsorter fra Asia, sier daglig leder Vimalan Lucas Sooriyamoorthy.

På spørsmål om når de åpner, er Lucas litt mer usikker. Han håper på onsdag, men mener det like gjerne kan bli torsdag eller fredag. Men det blir helt sikkert denne uken.

Åpningstidene i ukedagene blir fra 14 til 22, i helgen fra 12 til 22. Tirsdag blir hviledag.

Menyen finner du her.

Andre saker å lese

Høyre med ny knallmåling

21-03-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre med ny knallmåling

Regjeringsmakten ville skiftet til borgerlig side dersom det var valg i dag, ifølge ny måling. Høyre får 34,6 prosent.

Les mer i RingeriksAvisa

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

21-03-2023 Nyheter NTB-TT - avatar NTB-TT

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

Tross økt innsats fra politiet mot skytinger og sprengninger i Stockholm, er det så langt ingenting som tyder på at den gjengrelaterte voldsspiralen avtar.

Les mer i RingeriksAvisa

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

21-03-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

Papirløse barn lever med angst og får ikke nok helsehjelp eller skolegang, ifølge en ny rapport fra Kirkens Bymisjon. De påpeker brudd på barnekonvensjonen.

Les mer i RingeriksAvisa

Lørdag 25.3 starter fotballen

21-03-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Hønefoss møter Øvrevoll Hosle på AKA arena til årets første kamp i 1.divisjon for kvinner lørdag den 25.3 kl 13.00.Billetter kan du kjøpe her    

Les mer i RingeriksAvisa