tirsdag, 10 mai 2022 08:06

Grisefjøs brant ned i Vestfold

Skrevet av
Et grisefjøs ble totalskadd i en brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Ifølge brannmannskapene ble alle grisene reddet. Et grisefjøs ble totalskadd i en brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Ifølge brannmannskapene ble alle grisene reddet. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB

Et grisefjøs ble totalskadd i en brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Røykdykkere fra brannvesenet fikk reddet ut alle grisene.

grisebrann2
Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB

Det var full fyr på stedet da nødetatene kom til stedet noen minutter etter meldingen klokken 6.25 tirsdag morgen. En time senere konsentrerer brannmannskapene seg om å hindre spredning til nærliggende hus på gården.

– Grisefjøset er tapt, vår innsats går på å skjerme boligen og en sidebygning. De evakuerte grisene er i en tralle, mens noen er frittgående på jordet. Når taket nå er brent av er strålevarmen redusert og vi hindrer spredning til boligen og sidebygningen, sier vakthavende brannsjef Hedin Gibbons.

Antallet gris i låven var langt lavere enn først opplyst, anslagsvis 40.

– De på gården har gjort fantastisk jobb med å evakuere grisene før vi kom til stedet. Røykdykkerne fikk ut de siste ti, sier Gibbons.

Andre saker å lese

Problemer med kortbetaling i Hønefoss 16.mai

16-05-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kortterminaler over hele landet er nede mandag ettermiddag. Nets bekrefter at de har driftsproblemer. Rundt 130.000 terminaler kan være berørt av feilen.

Les mer i RingeriksAvisa

Viktig redusering av Brett Perlini

16-05-2022 Sport NTB - avatar NTB

Viktig redusering av Brett Perlini

Ringerike-spilleren Brett Perlini sørget for en viktig redusering mot slutten av kampen mot Storbritannia i ishockey-VM.

Les mer i RingeriksAvisa

Borteseier for Hønefoss over Medkila

16-05-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Hønefoss seiret 2-1 over Medkila på bortebane i 1. divisjon søndag.

Les mer i RingeriksAvisa

Lian og Ruden med rørleggerfirma

15-05-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Buskerud bad & rørservice AS er navnet på et nytt selskap med 30.000 i aksjekapital.

Les mer i RingeriksAvisa