søndag, 26 september 2021 13:01

Ringerike Taekwondo klubb med eget minimaraton

Skrevet av Trond Schieldrop
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Ringerike Taekwondo klubb med eget minimaraton Foto: Trond Shieldrop

Årets Ringeriksmaraton ble dessverre avlyst. Men Ringerike Taekwondo klubb tok skjeen i egen hånd og arrangerte sitt eget minimaraton ved Schjongslund lørdag 25. september. De mest iherdige medlemmene sprang tre runder på til sammen 5,4 kilometer som tilsvarer en typisk etappe i Ringeriksmaraton, mens andre løp færre runder eller spaserte i godværet.

18 medlemmer og to inviterte gjester deltok på en løpetur langs elva Storelva i et fantastisk godvær. Klokka 1400 braket det løs og det manglet ikke på entusiasme og løpeglede. I og med at Ringerike Maraton ble avlyst, var dette en fin anledning til å få løpeglade medlemmer til å delta. Alle gjorde en kjempeinnsats og ble tildelt medaljer i premie, sier leder i Ringerike Taekwondo klubb Geir Karlsen.

Sosial happening

I løpet av kvelden ble det arrangert en sosial happening for deltakerne med pizza og drikke. Tidligere ble Ringeriksmaraton brukt som sesongstart for klubben. Slik ble det verken i år eller i fjor på grunn av koronapandemien. Tradisjonen tro har vi i flere år deltatt på maratonløpet 2. uke i august og hatt en fest på kvelden for å markere sesongstarten. Slik ble det ikke i år. Derfor valgte vi å lage vårt eget løpsopplegg, sier Karlsen, som kan love at det i 2022 blir både Ringerike Maraton og sesongstart. For øvrig er vi glade for at samfunnet i dag har åpnet opp igjen uten restriksjoner. Dermed slipper vi å begrense inntaket av nye og gamle medlemmer og kan nyte kveldens fest uten restriksjoner, sier han til slutt.