mandag, 12 juli 2021 14:24

Ragnhild Steig Svenningsen på Galleri Gamle Eidsfos

Skrevet av
Ragnhild Steig Svenningsen Ragnhild Steig Svenningsen

Lørdag 17. juli åpner Ragnhild Steig Svenningsen separatutstilling på Galleri Gamle Eidsfos.

ragnhild i min hage

Ragnhild er utdannet på Statens Kunst- og Håndverksskole i Oslo og på Statens Kunstakademi. Hun har gjennom årene hatt flere separatutstillinger og deltatt på gruppeutstillinger. Ragnhild har deltatt på Høstutstillingen, og i 2005 var hun som en av fire kunstnere med på å representere Norge i New York på en utstilling som markerte 100-årsjubileet for Norge som selvstendig nasjon. Hun har også stilt ut på Nasjonalgalleriet i Ulaanbaatar i Mongolia, Kemi Museum i Nord Finland, Hennie Onstad Kunstsenter, Drammen museum og mange andre steder i inn- og utland. Ragnhild Steig Svenningsen jobber både non figurativt og figurativt.

Ragnhild har tidligere drevet Galleri Gamle Eidsfos. I 2016 gikk driften av galleriet over til å bli styrt av EGG Kunstnerforening, og Ragnhild har sittet i styret helt siden starten av denne foreningen.

Dette er første gang Galleri Gamle Eidsfos arrangerer separatutstilling med Ragnhild Steig Svenningsen. På denne utstillingen viser hun hovedsakelig oljemalerier, alt fra små formater til store på nesten 2x2 meter. Maleriene spenner fra idylliske blomstermotiver til røffe maleriske abstraherte bilder. Dette er en salgsutstilling, med priser fra kr. 1.850 til kr. 25.000.

Utstillingsåpning:
Lørdag 17. juli kl. 13.00

Åpningstider:
Torsdag 15. juli - søndag 18. juli kl. 12.00-17.00
Torsdag 22. juli - søndag 25. juli kl. 12.00-17.00

Andre saker å lese

Hønefoss senket av Simonsen

07-08-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Sandra Simonsen sikret tre poeng for TIL 2020 da Hønefoss ble slått 1-0 i 1. divisjon, Grunnserien i fotball søndag.

Les mer i RingeriksAvisa

Tysk campingbil utfor vei ved Stegastein

07-08-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Tysk campingbil utfor vei ved Stegastein

Ingen ble skadd da en tysk campingbil veltet og ble hengende utfor en bratt vei i Aurland, på vei mot utkikkspunktet Stegastein.

Les mer i RingeriksAvisa

Noen har sladret på Bjarne Minde

07-08-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

I flere år har de Bjarne Minde-kontrollerte foretakene 4 Like AS, Minde & Minde AS og Vinteren Kommer AS hatt adresse hos kompisen Alf Martin Ulven i Kristiania Eiendomsforvaltning AS.

Les mer i RingeriksAvisa

Mann knivstukket i Gol

07-08-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

En mann i 30-årene ble knivstukket på Golsfjellet. En mann i 20-årene er pågrepet. Begge de involverte har bakgrunn fra Øst-Europa. Mannen som ble knivstukket, er ikke alvorlig skadd og ble...

Les mer i RingeriksAvisa