mandag, 23 november 2015 13:44

Tønsberg-supporter frifunnet

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)
Fansen på hjemtur Fansen på hjemtur Arkivfoto: Frank Tverran

En av Viking-supporterne som kom til Hønefoss i forbindelse med en hockeykamp i Schjongshallen lørdag 31. januar, er nå frifunnet.

Politirot førte til at en Tønsberg-supporter ble tiltalt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg om å flytte seg over til tribunen for bortesupportere inne i hallen. Det var bare det at mannen hadde aldri vært inne i hallen.

I sin politiforklaring sa Tønsberg-supporteren at han hadde filmet da en av hans kamerater ble tatt litt hardt på av politiet. Han fikk beskjed av politiet om å flytte seg lenger vekk, noe han ikke ville, da han synes 2 meter var nok. Dette skjedde utenfor Schjongshallen.

Da dette stemte veldig dårlig med tiltalen, ville aktor at tingretten i stedet skulle dømme supporteren for det andre tilfellet som gjaldt at han motsatte seg å gå lenger vekk med filmingen sin. Men det gikk ikke retten med på.

Dermed måtte politiadvokat Hildegunn Teigen forlate rettssalen med uforrettet sak og en fornøyd supporter ble blankt frifunnet.

Les også: Kastet sex-dokke rundt

Sist redigert mandag, 23 november 2015 13:56
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa