annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

tirsdag, 02 mars 2021 12:36

Kriseledelsen i Hole har hatt møte

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Det blir ingen nye lokale tiltak som følge av innstramninger i smitteverntiltak i Oslo-regionen.

Kriseledelsen i Hole har i dag (2.3.21) besluttet at kommunen fortsatt følger de nasjonale retningslinjene av 23.2, og vår lokale forskrift om maks 50 personer på innendørs arrangement med tilviste plasser. Vi innfører m.a.o. ingen nye lokale tiltak, men kriseledelsen følger smittesituasjonen tett og gjør løpende vurderinger, heter det i en melding fra Hole kommune.


- Hole kommune har i løpet av helgen deltatt på møter med Statsforvalteren i Viken, Folkehelseinstituttet (FHI) og Helsedirektoratet. FHI viser til at den britiske virusvarianten er på fremmarsj i Oslo-regionen, og har nå har blitt den dominerende varianten i Oslo og enkelte andre kommuner i Viken.

- Hole har for tiden lav forekomst av påviste smittetilfeller, og kriseledelsen vurderer dermed at de nasjonale retningslinjene er tilstrekkelige. Men situasjonen og utviklingen i smittetilfeller følges tett, både lokalt og i kommuner rundt oss, og endringer i tiltak kan settes inn på kort varsel.
Kommunen er bekymret for smitteutviklingen i regionen og i enkelte nabokommuner, og økt mobilitet over kommunegrensene i forbindelse med vinterferien.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent