Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Det norske golfesset Viktor Hovland spiller på europatouren i Saudi-Arabia denne helgen. Det norske golfesset Viktor Hovland spiller på europatouren i Saudi-Arabia denne helgen. Foto: Matthew Thayer/The Maui News via AP

Golfproffen Viktor Hovland gikk en bogeyfri runde på fire slag under par på sin annen runde i Saudi International. Han er seks slag under par totalt.

Turneringen på europatouren spilles i Kong Abdullah by. Hovland startet sin annen runde fra hull nummer ti. Han gikk ut på sin runde 07.50 lokal tid og fikk ikke de samme problemene med vinden som det var mot slutten av hans åpningsrunde på 68 slag dagen før.

Det var en ivrig Hovland som slo ut på fredagens runde. Han gikk sammen med britene Ian Poulter og Danny Willett.

Hovland fikk en flott åpning med birdie på første hullet. Han fikk en ny birdie på det tredje hullet.

Så klarte han par på de neste fire hullene før han fikk birdie på banens 17. hull. Det ble par på det niende og tiende hullet for dagen.

På banens fjerde hull, et par fem hull, klarte Hovland birdie torsdag. Han gjentok bedriften på fredagens runde og var seks slag under par. Han avsluttet runden sin med å gjøre fem strake par.

For å være kvalifisert til en plass på det europeiske Ryder Cup-laget, må man spille fire turneringer på europatouren den sesongen Ryder Cup blir avholdt. Det betyr at Hovland fram til 12. september må spille tre europatourturneringer i tillegg til denne ukens Saudi International.

Flere av verdens beste golfere deltar i denne turneringen, blant andre Patrick Reed som vant foran Hovland på PGA-touren i La Jolla forrige helg.