mandag, 24 august 2015 20:26

Liksoten skal males over

Skrevet av
Liksoten skal males over Foto: Frank Tverran

Endelig skjer det noe med krematoriet i Hønefoss. Likrøyken fra krematorieovnen har i lang tid sotet ned ytterveggen. Men nå skal det bli orden i sakene.


Ringerike kommune skal slemme/male fasader på Ringerike krematorium, og ønsker tilbud på denne jobben. Anbudsbefaring avholdes fredag 26.08.2015. Tilbudsfrist til kommunen er 9. september.

Kommunen ønsker å få jobben utført i løpet av høsten. Vårt bilde er fra sist vinter. Det har lenge vært behov for et malingsstrøk på det bygget. Etter et uhell med styringssystemet ble det også en del uønsket røyk fra krematorieovnen.

Les også: Uverdig?

krematorium1
En feil på systemet førte til dette uhellet sist vinter (Foto: Rasmus Lindberg)

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa