fredag, 29 juni 2018 11:09

Rekordmange vil se Rockefroskene!

Skrevet av
Rekordmange vil se Rockefroskene! Foto: Arrangøren

Årets Rockefrosker har slått svært godt an hos både liten og stor denne sommeren. Rekordmange publikummere har kjøpt billetter i år, og siste spillehelg for de superpopulære Rockefroskene er denne helgen.

Over 3500 har så langt sikret seg billetter til Rockefroskene og søplekongen. Det er ny rekord for Pingla, Padda, Pelvis og resten av gjengen nede på brygga. 3 forestillinger gjenstår, og der er fortsatt ledige billetter til de som enda ikke har fått sett årets Rockefrosker. Forestillingen i år engasjerer mange med et brennhett tema: sortering av søppel. Søplekongen truer Rockefroskene og vil ta over brygga for å kunne drive med kortreist søppelsortering. Men heldigvis klarer frosker og rumpetroll å avsløre skurken så alt ender godt til slutt. En ny historie med flere egenproduserte låter, har i år nådd ut til rekordmange publikummere. Forestillingsperioden har også blitt flyttet en uke ut i juni i forhold til tidligere år.

Dette er noen av suksess-faktorene for årets forestilling. Men den fine, varme og solfylte sommeren må også få litt av æren for det gode oppmøte.

«Dette har vært en drømmesommer for både frosker og publikum» sier regissør Bror Andersen. Han er svært fornøyd med årets forestilling, og trekker frem både skuespillerprestasjoner, barna fra Showskolen, været og den fantastiske beliggenheten på Glatved Brygge. «Dette har vært en fantastisk froske-sesong, og nå skal vi ha en liten pust i bakken før vi begynner å planlegge neste års Rockefrosker». For det blir garantert en forestilling også til neste år, men aller først skal de tre siste forestillingene også gjennomføres med stil – og strålende vær i følge metrologisk institutt.

Andre saker å lese

Kaja Vang er tilbake

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Kaja Vang meldte oppløsning på sitt foretak Kaja Vang AS i november 2021. Nå er beslutningen om oppløsning reversert og selskapet er aktivt igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Bortvist fra Hønefoss

29-01-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

To menn, begge i slutten av tenårene, ble natt til søndag bortvist fra Hønefoss sentrum av politiet. Grunnen til bortvisningen var at de hadde lagd bråk på et serveringssted.

Les mer i RingeriksAvisa

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

27-01-2023 Nyhetsklipp Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Svindlere spiller på folks ønske om å spare penger

Økte levekostnader har satt i gang en ny bølge med svindelforsøk - disse sikter seg inn på vanlige mennesker som allerede er i en tøff situasjon. Spørsmålet er derfor -...

Les mer i RingeriksAvisa