søndag, 29 januar 2017 23:39

Panthers tok poengene tilbake

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)
Panthers tok poengene tilbake Foto: Frank Tverran

Søndagens ishockeykamp overgikk i perioder mye av det vi tidligere har sett Panthers kan prestere. I motsetning til lørdag, satte de nå opp farten med en gang.

b2 angrep
Foto: Frank Tverran

De 529 tilskuerne fikk valuta for å ha tatt turen. Bedre spill enn det Panthers presterte i andre periode kan vi ikke huske å ha sett.

Vi merket oss også at de fire scoringene til Ringerike ble utført av Kristoffer Melin, Martin Scott Hagen, Espen Pedersen og Nikolai Dalen. Dette viser flott bredde i laget som spiller hverandre gode. Bergen måtte bruke Philip Åman til å lage alle sine mål. Bergens nyanskaffelse, Erik Follestad Johansen, gjorde seg ikke spesielt bemerket bortsett fra en tur i utvisningsboksen for slashing.

Det er fortsatt tett kniving om kvalikplassene og skal Panthers lykkes, må de gjøre jobben selv.

Ringerike hadde 37 skudd mot Bergens 19. Ringerike hadde 8 straffeminutter og Bergen hadde 10. Det var få, men tøffe tak.

Sluttresultatet ble 4-3 og tre poeng til hjemmelaget, som fortsatt ligger på 2.plass på tabellen.

Det følger nå to meget viktige oppgjør mot Hasle-Løren, som er vår nærmeste konkurrent om kvalikplass. Først spilles det i Lørenhallen onsdag 1.februar kl 19.00 og så blir det forhåpentligvis stinn brakke i Schjongshallen lørdag 4.februar klokka 16.00. Deretter gjenstår Nidaros og Moss før sesongen er ferdig.

b2 moen
Foto: Frank Tverran

Sist redigert mandag, 30 januar 2017 08:46
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent