Vingeklippet påskeferie er en akseptabel pris å betale for å begrense faren for koronasmitte, mener nesten ni av ti nordmenn.

onsdag, 08 april 2020 11:27

Nedbør over hele landet i påsken

Østafjells blir det pent vær skjærtorsdag og langfredag. Ellers preges påskeværet av regn og snø.

tirsdag, 07 april 2020 20:17

Apotekkjede permitterer ansatte

Norges største apotekkjede, Apotek 1, har permittert eller varslet permittering av over 50 årsverk, som følge av koronakrisen.

Stortinget er enige om at sesongbedrifter trenger en egen løsning i regjeringens krisepakke. Alpinanleggenes Landsforening forventer at regjeringen følger opp.

Pengebruk i dataspill er vanlig blant mange barn og unge som spiller, viser Medietilsynets undersøkelse Barn og medier 2020. Nesten seks av ti 9-18-åringer som spiller bruker penger i spill, og andelen er høyest blant guttene. – Tallene viser at det er viktig å snakke med barna om pengebruk i spill fra tidlig alder, sier direktør Mari Velsand i Medietilsynet.

mandag, 06 april 2020 17:50

Kongsbergjazz koronaavlyser i 2020

Kongsberg Jazzfestival, som foregår i juli, har knapt solgt billetter siste måned. Nå avlyser man 2020-utgaven for å unngå et mulig underskudd på 12–15 millioner kroner.

Det brant søndag morgen i minst sju biler i Haugerudveien i Alna bydel i Oslo. Ifølge politiet var brannene påsatt. De søker etter flere gjerningspersoner.

lørdag, 04 april 2020 11:57

Mange utsetter boligsalg og -kjøp

Halvparten av dem som planla å kjøpe eller selge bolig, har utsatt dette på grunn av koronaepidemien, ifølge en ny spørreundersøkelse.

lørdag, 04 april 2020 09:27

Koronadødsfall ved Ringerike sykehus

Det har vært meldt to nye koronadødsfall i Viken fylke fredag kveld – ett i Lillestrøm kommune og ett på Ringerike sykehus.

Mange private tannleger vil gå konkurs dersom de ikke får dekket kostnader på lik linje med bedrifter som pålegges å stenge, mener Tannlegeforeningen.

Side 1 av 52