Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
4-2: Patrik Thoreson 4-2: Patrik Thoreson Foto: Frank Tverran

Comet hang med en god stund da de var på besøk i Hønefoss onsdag kveld. Men overmakten ble for stor. Det har kommet en del merkelige utsagn fra trener Martin Boork den siste uka. Nå ble han parkert.

Tidligere denne uka trodde vi Boork var feilsitert, da han uttalte at Panthers vant ufortjent lørdag. Videre sa han at han håpet på 2 poeng i dagens kamp. Hva er nå dette for slags uttalelser?

Comet fikk riktignok slippe til litt i første perioden og de hadde mange skudd på mål. Men inn bak David Lindgren kom de ikke. Fem minutter før perioden var slutt, snappet Jonas Westman pucken og sendte den over til Linus Rolinder som tok en langspurt og satte pucken i buret til Comet. 1-0.

1-0 linus rolinder 88
1-0 Linus Rolinder (Foto: Frank Tverran)

Første periode ble velspilt og nesten uten utvisninger. Det var bare Magnus Amble som i periodens siste sekund fikk 2 minutter for røft spill.

Dermed begynte Panthers 2. periode med undertall. Dette greide Comet å utnytte og like etter sto det 1-1. Litt over halvveis i perioden var det Andreas Engblom sin tur. Assist ved Linus Rolinder og Markus Albert. 2-1. Slutten av perioden ble nesten en reprise av den forrige. En tripping satte Jonas Moen i boksen bare 10 sekunder før slutt og dermed gikk Panthers av isen i visshet om at også siste periode skulle startes i undertall.

2-1 andreas engblom 60
2-1 Andreas Engblom (Foto: Frank Tverran)

Og så skjedde det igjen. Drøye minuttet ut i perioden greide Comet nok en gang å utligne. 2-2. Men så var det slutt. 11 minutter igjen av matchen og Espen Pedersen sørger for ny ledelse til hjemmelaget. Assist ved Andreas Engblom og Even Fosse. 3-2.

3-2 espen pedersen 71
3-2 Espen Pedersen (Foto: Frank Tverran)

Tempoet tok seg naturlig nok voldsomt opp i tredje periode. Men mot slutten viste det seg at Panthers hadde mest krefter igjen. Fire minutter senere scorer Patrik Thoreson. Asssist ved Amund Nyland og Jonas Westman. 4-2. Da var det lite futt igjen hos Comet og 5 sekunder før full tid signerte Jonas Moen den siste Panthersscoringen for dagen. Assist ved Markus Albert og Linus Rolinder. Sistnevnte ble også kåret til dagens Panthersspiller.
5-2 og vill jubel i Schjongshallen.

5-2 jonas moen 23
5-2 - Jonas Moen fra spiss vinkel (Foto: Frank Tverran)

Panthers hadde 25 skudd på mål (5-7-13) og Comet hadde 29 (10-13-6) Det ble en del knuffing i siste periode og straffeminuttene ble 22 på Panthers og 20 på Comet.

Fordelingen av scoringene på flere spillere, viser at vi har god bredde i laget. Dette er takter vi kjenner igjen fra tidligere år.

30-04-2024 Musikk NTB - avatar NTB

Taylor Swifts nye album fortsetter å slå rekorder. Nå har artisten tatt de 14 øverste plassene på USAs hitliste Billboard Hot 100.

Les mer i RingeriksAvisa

Undersøkelse: Flertallet mener eldre er underrepresentert i mediebildet

30-04-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Et flertall blant Norges befolkning mener at eldre er underrepresentert i mediebildet. Det kommer fram i Medieundersøkelsen 2024.

Bill Skarsgård klar som actionhelt i ultravoldelige «Boy Kills World»

30-04-2024 Film NTB - avatar NTB

«Uhyggelig voldelig» heter det om Bill Skarsgårds nye film «Boy Kills World» – der han spiller en rolle publikum ikke er vant til å se ham i.