Hønefoss vant i målfest

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Hønefoss lå under 0-1, men snudde til 5-1-seier over Fyllingsdalen i 1. divisjon i fotball.

Etter bare sju minutter tok Fyllingsdalen ledelsen ved Julie Rasmussen, men Silje Nyhagen utlignet da hun satte inn 1-1 seks minutter senere. Synne Hamborg sendte Hønefoss i føringen etter 38 minutters spill, og Hønefoss-spilleren scoret igjen da hun gjorde 3-1 i siste ordinære minutt av første omgang. Lagene gikk i garderoben på stillingen 3-1 til pause.

Fem minutter etter sidebytte la Inger Vadder på til 4-1 for Hønefoss, og etter 77 minutter scoret Nyhagen sitt andre mål da hun gjorde 5-1. Det ble ikke flere mål i kampen. Dermed endte oppgjøret 5-1.

Hønefoss' Anja Avdal, Kristin Gumaer og Martin Klemetsrud Lindmark fikk gult kort. For Fyllingsdalen fikk Oselie Henden, Rebecca Nordberg og Sandra Rød Ask gult kort.

Marit Hamel var kampleder. 491 tilskuere var til stede på kampen på Aka Arena.

NTB

Andre saker å lese

Rekordmåling av barn som tas ut av fritidsaktiviteter

29-04-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Frelsesarmeens fattigdomsbarometer fortsetter å slå dystre rekorder. Nesten hver femte forelder svarer nå at de dropper eller kutter i fritidsaktiviteter for egne barn, og enda flere har sluttet å kjøpe...

Les mer i RingeriksAvisa

Ingen pågrepet etter skyting i Oslo – politiet har beslaglagt våpen

28-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt skutt på Grønland i Oslo sentrum natt til søndag. Ingen er pågrepet, men et skytevåpen er beslaglagt.

Nye toaletter i skateparken

27-04-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Etter mange år med portromspissing har ikke Hønefoss fått bare ett, men nå kommer også toalett nummer to på plass.