Skriv ut denne siden
lørdag, 21 november 2015 19:49

Vikingene sendt hjem som friller

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)
Panther-gutta tuktet Vikingene fra Tønsberg Panther-gutta tuktet Vikingene fra Tønsberg Foto: Frank Tverran

Tønsberg Vikings, som så langt i år var ubeseiret, møtte sin overmann i Hønefoss lørdag ettermiddag.

I første periode tok Tønsberg Vikings ledelsen ganske raskt, men det gikk ikke mer enn et par minutter før Linus Rolinder utlignet. Assist ved Melin og Nyland. Fire minutter før periodeslutt tar Tønsberg igjen ledelsen og lagene gikk til pause på 1-2.

Den tidligere Panthersspilleren Stian Uttakleiv øker Tønsbergs ledelse til 1-3 fem minutter ut i perioden. Da det gjensto drøye åtte minutter av perioden, reduserte Patrik Thoreson til 2-3.

Panthers slo Tønsberg
Foto: Frank Tverran

Spillet var helt fra start veldig fysisk og etter hvert kom det til en del episoder med knuffing. Tredje periode ble den klart tøffeste. Etter snaue tre minutters spill utlignet Patrik Thoreson etter et soloraid mens tidligere Panthergutt Stadsvik satt i buret for albuebruk. Nøyaktig 20 sekunder senere går Panthers opp i ledelse til 4-3. Scoring ved Thomas Jordhøy. Assist ved Engblom og Thoreson. Etter denne kalddusjen raknet mye for Tønsberg. Selv om det var hele 17 minutter igjen å spille av den siste perioden, slapp de aldri til.

Ringerike Panthers vs Tønberg Vikings
Foto: Frank Tverran

Tønsberg Vikings tok "taper-timeout" men selv med keeper ute greide de ikke å øke sjansene. To ganger mistet de pucken og måtte gjenvinne langt inne i egen sone. Panthers var nærmere en enda større seier enn Tønsberg var utligning.

Vi så tendenser til et betydelig bedre spill av Panthers allerede sist onsdag da de slo Comet. Spillet "sitter" nå bedre og er mye mer målrettet. I løpet av dagens spill så det også ut til at de knakk koden til Vikings og fikk forhindret farlig klyngespill tett innpå eget mål.

Tønsberg hadde 42 skudd på mål (11-20-11) mens Ringerike hadde 32 (9-9-14). Det ble 51 straffeminutter på Tønsberg og 28 på Ringerike.

Sluttresultat: 4-3

Ringerike Panthers stilte med dette laget:

07 A. Rakvåg
16 E. Westman
18 A. Nyland
22 E. Hopen
23 J. Moen
25 F. Valen
27 M. Albert
29 M. Amble
51 M. Kristoffersen
55 O. Dahl Waagaard
60 A. Engblom
61 T. Jordhøy
68 P. Thoreson
71 E. Pedersen
77 J. Sundberg
88 L. Rolinder
92 K. Melin
30 D. Lindgren
50 J. Torgersen

 

del oss

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Siste fra Frank Tverran