Skriv ut denne siden
søndag, 25 februar 2018 16:37

Ringerike Panthers forbereder kvalik

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ringerike Panthers forbereder kvalik Foto: Frank Tverran

Etter å ha tapt 5-6 for Gjøvik i spillforlengelsen, snudde Ringerike resultatet da de møtte Furuset i sesongens siste ordinære hjemmekamp. Her vant Ringerike 6-5, også det i spillforlengelsen.

Med andrekeeper på jobb i begge disse matchene, er det helt klart at trenerne til Ringerike Panthers nå konsentrerer seg om kvalik og gir mer eller mindre blaffen i seriegullet.

I begge de to siste kampene blir det mange scoringer for Ringerike. Men i forhold til antall skudd på mål, er uttellingen helt elendig. I kampen mot Gjøvik hadde de 47 skudd på mål og fikk bare inn 5. Gjøvik hadde 19 skudd og fikk inn 6. I kampen mot Furuset på lørdag, hadde Ringerike 36 skudd og fikk inn 6, mens Furuset hadde 19 og fikk inn 5. Så her er det noe som skurrer.

Men uansett forsøk, så virker det helt logisk å score 5 mot Gjøvik og 6 mot Furuset. Bakovermålene derimot, er alt for mange. Men hvis det er det det koster å ha en andrekeeper i toppform til kvalikspillet, er det verd prisen.

Den siste oridnære kampen i serien blir borte mot Furuset. Resultatet her er fulstendig uinteressant, vi får håpe Panthers-gutta tar det som en treningskamp før kvalikstart og at trenerteamet får tatt de siste justeringene.

Narvik vant begge matchene i Norkraft arena mot Tønsberg og sikret seg seriemesterskapet. Ringerikes kvalik-kamper blir da på disse datoene:

Hjemmekamper:
Søndag 4. mars: Ringerike - Kongsvinger. Kl. 17.00.
Torsdag 8. mars: Ringerike - Stjernen/ Lørenskog. Kl. 18.30.
Torsdag 22. mars: Ringerike - Narvik. Kl 18.30.

Bortekamper:
Søndag 11. mars: Narvik - Ringerike. Kl. 17.00.
Torsdag 15. mars: Kongsvinger - Ringerike. Kl. 18.30.
Søndag 18. mars: Stjernen/ Lørenskog - Ringerike. Kl. 17.00.

hockey2
Foto: Frank Tverran

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Siste fra Frank Tverran