Skriv ut denne siden
tirsdag, 21 februar 2017 22:55

Ny inngang til Bryggerikjelleren?

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Ny inngang til Bryggerikjelleren her? Ny inngang til Bryggerikjelleren her? Foto: Frank Tverran

(LEDER) For å få flere kunder rett inn fra Søndre Torg, foreslår nå Jan Solberg nedgang til Bryggerikjelleren direkte fra torget.

Da Jan Solberg overtok City-gården med tilhørende bryggerikjeller i fjor sommer, lovte han at han hadde planer for området, men ville ikke ikke røpe noe konkret. Tirsdag slapp han katta ut av sekken i et intervju i lokalavisa; han ville bygge ny inngang til Bryggerikjelleren fra Søndre Torg.

Torget er vel tenkt brukt til andre ting og det spørs hva Kremmerhuset synes om å få et bygg rett foran butikken sin.

For å sukre pillen ovenfor myndighetene, har han foreslått et offentlig toalett ved siden av adkomsten til Bryggerikjelleren. Dermed blir prosjektet fremstilt som "Offentlig toalett med nogo attåt".

Etter vår mening er Søndre torg stykket opp nok som det er og et inngangsparti (med heis!) slik Solberg foreslår oppfattes ikke som noe annet enn en dårlig kamuflert tilsnikelse av et offentlig areal for lettere å kunne leie ut restaurantlokaler med konkurshistorikk.

Dagens offentlige toaletter, slik som det franske avbildet nedenfor, er små og nette. Noen få kvadratmeter, f.eks. ved Sentrum Stopp eller nederst i Stabelsgate hadde vært nok.

toalett

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Frank Tverran