tirsdag, 10 mai 2022 08:06

Grisefjøs brant ned i Vestfold

Skrevet av
Et grisefjøs ble totalskadd i en brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Ifølge brannmannskapene ble alle grisene reddet. Et grisefjøs ble totalskadd i en brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Ifølge brannmannskapene ble alle grisene reddet. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB

Et grisefjøs ble totalskadd i en brann på Ramnes i Tønsberg tirsdag morgen. Røykdykkere fra brannvesenet fikk reddet ut alle grisene.

grisebrann2
Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB

Det var full fyr på stedet da nødetatene kom til stedet noen minutter etter meldingen klokken 6.25 tirsdag morgen. En time senere konsentrerer brannmannskapene seg om å hindre spredning til nærliggende hus på gården.

– Grisefjøset er tapt, vår innsats går på å skjerme boligen og en sidebygning. De evakuerte grisene er i en tralle, mens noen er frittgående på jordet. Når taket nå er brent av er strålevarmen redusert og vi hindrer spredning til boligen og sidebygningen, sier vakthavende brannsjef Hedin Gibbons.

Antallet gris i låven var langt lavere enn først opplyst, anslagsvis 40.

– De på gården har gjort fantastisk jobb med å evakuere grisene før vi kom til stedet. Røykdykkerne fikk ut de siste ti, sier Gibbons.

Andre saker å lese

Tronrud Eiendom som Miljøfyrtårn!

06-07-2022 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tronrud Eiendom som Miljøfyrtårn!

Som første eiendomsutvikler i kommunen og en av de første i Viken, har Tronrud Eiendom blitt Miljøfyrtårn-sertifisert, og tar med det et nytt steg i den grønne omstillingen.

Les mer i RingeriksAvisa

Paraplymann gjorde at politiet løsnet varselskudd

05-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Paraplymann gjorde at politiet løsnet varselskudd

Politiet avfyrte natt til lørdag varselskudd etter melding om at en person gikk med et skytevåpen i Rygge. Det viste seg at mannen kun bar på en paraply.

Les mer i RingeriksAvisa

Randselva bru åpner uten budsjettsprekk

05-07-2022 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Randselva bru åpner uten budsjettsprekk

Statens vegvesen, Skanska og PNC er enige om sluttoppgjøret for ny E16 i Jevnaker og inn i Ringerike. Det betyr at Vegvesenet holder seg innenfor styringsramma på 3,18 milliarder kroner.

Les mer i RingeriksAvisa

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

To 17-åringer ble drept i masseskytingen i Danmark. Også en 47 år gammel mann er drept. Politiet betegner ikke skytingen som et terrorangrep.

Les mer i RingeriksAvisa