fredag, 29 april 2022 19:28

«Kompani Lauritzen»-finalen inntar Hønefoss kino

Skrevet av
Finaleklare deltakere: Marius Skjelbæk, Rikke Isaksen, Emilie Nereng og Emilie Enger Mehl. Finaleklare deltakere: Marius Skjelbæk, Rikke Isaksen, Emilie Nereng og Emilie Enger Mehl. Foto: Matti Bernitz/TV 2

Det nærmer seg finale av 2022-sesongen av «Kompani Lauritzen», og nå gjøres det en spesiell vri i anledning siste episode.

I begynnelsen av april kunne kinogjengere i Oslo, Bergen og Tønsberg se en episode av TV-serien «Kompani Lauritzen» på det store lerretet.

Til helgen sendes selve finalen på samme vis. Lørdag kveld blir det nemlig gratiskino i Oslo, Bergen, Tønsberg, Asker, Horten, Hønefoss og Halden, fremgår det av en pressemelding.

– Dette synes vi er stas. Det sies at film er best på kino. For en måned siden fikk vi bevist at også Kompani Lauritzen egner seg meget godt i stort format. Derfor er det veldig gøy at Nordisk Film nå setter opp selve finalen gratis i mange norske byer, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

– Det føles ekstra fint å gi dette tilbudet nå, siden TV 2 og Altibox ikke lenger har et samarbeid. Men dette tilbudet er for alle som har lyst til å gjøre noe ut av finalen, og dele det med flere, avslutter Dahl.

Sist redigert fredag, 29 april 2022 19:29

Andre saker å lese

Tronrud Eiendom som Miljøfyrtårn!

06-07-2022 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Tronrud Eiendom som Miljøfyrtårn!

Som første eiendomsutvikler i kommunen og en av de første i Viken, har Tronrud Eiendom blitt Miljøfyrtårn-sertifisert, og tar med det et nytt steg i den grønne omstillingen.

Les mer i RingeriksAvisa

Paraplymann gjorde at politiet løsnet varselskudd

05-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Paraplymann gjorde at politiet løsnet varselskudd

Politiet avfyrte natt til lørdag varselskudd etter melding om at en person gikk med et skytevåpen i Rygge. Det viste seg at mannen kun bar på en paraply.

Les mer i RingeriksAvisa

Randselva bru åpner uten budsjettsprekk

05-07-2022 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Randselva bru åpner uten budsjettsprekk

Statens vegvesen, Skanska og PNC er enige om sluttoppgjøret for ny E16 i Jevnaker og inn i Ringerike. Det betyr at Vegvesenet holder seg innenfor styringsramma på 3,18 milliarder kroner.

Les mer i RingeriksAvisa

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

To 17-åringer ble drept i masseskytingen i Danmark. Også en 47 år gammel mann er drept. Politiet betegner ikke skytingen som et terrorangrep.

Les mer i RingeriksAvisa