Oppdatert 22.06.2018

Her får du rimelige websider

webform

Du behøver ikke legge ut 6-sifret beløp for å få deg en helt moderne og innholdsrik webside. Ingen av de tre eksemplene du ser over her, har kostet over 20.000 kroner. Faktisk langt mindre.

Hvordan er dette mulig?

Det gjelder å være litt smart. Hos WebForm i Hønefoss har vi arbeidet med websider siden 1996. Utviklingen har vært formidabel på nettet i løpet av disse årene. Fra å jobbe manuelt med det meste, setter vi nå sammen moduler tilpasset kundens behov. Logo, farger og innhold blir fortsatt 100% skreddersøm.

Billig er ikke simpel

Vi har kontakt med noen av verdens fremste webutviklere. Her kjøper vi inn de elementene som passer kundens behov. Alt er da tilrettelagt slik at websiden kan leses like greit på mobiltelefon og nettbrett som på en laptop. Dette monterer vi for deg i Hønefoss. Vi setter websidene dine opp på en norsk server. Vi ordner alt.

Enkel egenredigering

På de sidene vi leverer, behøver du ikke gå inn i kryptiske administrasjonsprogrammer for å gjøre endringer. Du logger deg inn på en egen side, og når du har gjort det, ser sidene akkurat ut som før, men har fått et lite redigeringssymbol oppe i det ene hjørnet. Hvis du klikker på dette, åpner siden seg i noe som ligner på Word. Her redigerer du, klikker på en "lagre"-knapp og jobben er gjort. Enklere blir det aldri.

Høy sikkerhet + lokal support

WebForm tilbyr flere nivåer med sikkerhet. En liten enkel webside behøver ikke samme sikkerhet som en stor butikk med integrert lager og regnskap. Når vi leverer en webside, vil vi alltid gi deg de beste rådene fra vår over 20 år lange praksis innen fagområdet.

Ta kontakt for en hyggelig websideprat, ring Frank Tverran tlf 97 59 55 20

Referansesidene ovenfor finner du her:

www.ringerikepanthers.no

www.dineonsker.no

www.namnam.pizza

DENNE SIDEN ER EN ANNONSE