banner web

A+ A A-
Bestill pizza hos Pizzabakeren

Spenningen øker i Hønefoss

Spenningen øker i Hønefoss Arkivfoto: Frank Tverran/RingeriksAvisa

Panthergutta banket like godt inn 8 mål før de reiste hjem til Hønefoss med 3 nye poeng i bagen. Dustin Parks lagde det første etter drøye 4 minutter.

Goalie Ole Morten Furset hold Pantherburet rent i returoppgjøret mot Hasle/Løren onsdag. Ole Morten er for tiden utlånt fra Frisk Asker, og fikk en fin sjanse til å vise hva han dugde til.

Det begyner nå å se lovende ut for Ringerike Panthers. Hasle/Løren er ikke noe bunnlag, men ligger på en 4.plass på tabellen. Å først slå dette laget 5-1 hjemme for deretter å legge på til 8-0 borte er sterkt!

Og Panthers presterer fortsatt bredt. Selv om Engesveen sto for to av scoringene, lagde disse ett hver: Parks, Söderberg, Langdalen, Ryttar, Nyland og Lystad.

Det kokte i perioder for Hasle/Løren, som måtte ta hele 51 straffeminutter. Panthers greide seg med 8. Panthers ledet skuddstatistikken med 46-17.

Bare 116 tilskuere hadde funnet veien til Lørenhallen.

Vi håper mange flere finner veien til Schjongshallen lørdag kl 16.00. Da kommer Comet Halden på besøk. Returmatchen blir 24.januar i Halden. Den uka spiller ikke Narvik, men uka etter møter de Grüner. Da skal Ringerike møte Nidaros. Både Nidaros og Grüner har falt litt "av lasset" i forhold til toppen, men er sterke nok til å stjele sure poeng fra lederskiktet Ringerike og Narvik.

Årets hockey-helg

Så kommer det vi har valgt å kalle årets hockey-helg. I alle fall for Ringerike og Narvik. Da møtes de to topplagene i Nordkraft Arena. Det skjer lørdag 3.2 kl 16.00 og søndag den 4.2 kl 14.00. Dette kan bli to helt avgjørende matcher i kampen om seriegullet!

Etter dette skal Narvik møte Furuset, Nidaros og Tønsberg mens Ringerike har igjen å møte Gjøvik og Furuset.

Her blir det spennende så det holder!

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent