Skriv ut denne siden
fredag, 26 juni 2020 13:29

Lisa Børud hedrer ektemannen i ny låt!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Lisa Børud hedrer ektemannen i ny låt! Foto: Universal Music

Lisa Børud er tilbake med ny musikk, denne gangen hedrer hun sin ektemann som hun giftet seg med for kun 1 måned siden.

Lisa Børud spilte inn sitt første album som 5-åring og ble fra da av kristen-Norges store barnestjerne med over 120.000 solgte album. Hun vokste opp i en særdeles musikalsk familie, og sammen turnerte de rundt omkring i hele Norge.

I løpet av 12 år gav hun ut 8 album, 2 DVD-er og 2 samlealbum.

Etter hun ble ferdig med hiphop-danselinjen på Bårdar i Oslo tok karrieren ny fart i forbindelse med Lisas deltagelse i NRKs Stjernekamp. Der gjorde hun suksess med en rekke fantastiske sang- og dansenummer. 26.juni slipper hun låten «Me Without U» som er en hyllest til hennes ektemann, som hun giftet seg med for knapt én måned siden.

«Me without u» er en feelgod sommerlåt og den handler om det å trenge et annet menneske og at den personen får frem sider ved deg som ingen andre gjør. Sangen betyr mye for meg fordi den gjenspeiler mitt forhold til mannen min, Chris- Michael som jeg giftet meg med for 1 mnd siden. Han får frem sider av meg som ikke visste at jeg hadde en gang, og nå er de en del av hvem jeg er. Som mennesker trenger vi hverandre og vi er sterkere og bedre sammen.»

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Frank Tverran