RingeriksAvisa 20 år

Oppdatert 23.10.2019

Stilling ledig

:

«Game of Thrones»-stjerne mottar behandling

  • Skrevet av 
  • Publisert i Film
Norske Kristofer Hivju fra venstre, Kit Harington og Emilia Clarke i en scene fra «Game of Thrones.» Foto: HBO / AP / NTB scanpix Norske Kristofer Hivju fra venstre, Kit Harington og Emilia Clarke i en scene fra «Game of Thrones.»

«Game of Thrones»-stjerna Kit Harington (32) mottar behandling, angivelig mot stress, etter at den populære HBO-serien er slutt.

– Kit har bestemt seg for å bruke pausen i sin timeplan som en mulighet til å tilbringe tid på et behandlingssted for å jobbe med noen personlige problemer, sier en representant for den britiske skuespilleren i en uttalelse, melder Reuters.

Uttalelsen sier ikke noe om hva slags problemer han har, men ifølge New York Posts nettside Page Six ble Harington hardt rammet av at TV-serien er over og at han får behandling for stress, utmattelse og alkoholbruk.

Ifølge nettstedet skal 32-åringen, som spiller Jon Snow i serien, ha sjekket inn på en klinikk flere uker før fantasiserien sendte sin siste episode i USA 19. mai.

Harington er gift med Rose Leslie (32), som også har spilt i «Game of Thrones». Paret giftet seg i fjor.

NTB

E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.