Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499

RingeriksAvisa 20 år

Oppdatert 23.10.2019

Stilling ledig

:

Vålerenga måtte slite mot HBK

Første  omgang artet seg nesten som enveiskjøring mot HBKs mål. Før kvarteret var spilt sendte Ghayas Zahid VIF i ledelsen etter et lavt innlegg fra høyre. Få minutter etter headet Deshorn Brown inn 2-0 etter et høyt innlegg fra venstre.

HBK utklasset av Sogndal - tapte 2-5 mot serielederen

Nedrykket er nå i praksis et faktum. Hønefoss visste at bare seier var godt nok da tabelleder Sogndal kom på besøk på AKA Arena søndag ettermiddag. Hjemmelaget kjempet som løver fra start og hadde et slags initiativ  langt inn i første omgang.

  • Publisert i Sport

Hønefoss slo Follo fortjent 2-1

HBK stilte med nøyaktige samme laget som startet mot Sandnes Ulf sist helg. Kampen der HBK ikke hadde skudd på mål. På AKA Søndag tok det en halv omgang før HBK kom med i kampen.

  • Publisert i Sport

Hønefoss spilte hele kampen uten et skudd på mål

Sandnes Ulf slo søndag Hønefoss 1 – 0 i en kamp som ikke kommer i historiebøkene. Til og med publikum sviktet på Sandnes stadion. Nedrykksklare HBK er ikke noe trekksplaster lenger. I Sandnes skapte de ingen ting.

  • Publisert i Sport

HBK slo Levanger 3-0

Selv ikke de tre poengene mot et svakt Levanger på AKA Arena søndag, levner HBK særlig sjanser til å redde plassen i 1.divisjon. Levanger framsto som en svak motstander og er også nedrykkskandidat.

  • Publisert i Sport
Abbonér på denne nyhetsmatingen