Skriv ut denne siden
torsdag, 16 september 2021 07:43

Bransjepris til Yassin Azari i ECIT i Hønefoss

Skrevet av
Yassin Azari vant bransjeprisen Årets Overskudd 2021. Yassin Azari vant bransjeprisen Årets Overskudd 2021. Foto: ECIT

Yassin Azari, COO og partner i ECIT Hønefoss, mottok prisen «Årets Overskudd 2021» under regnskapskonferansen Overskudd 15. september. Prisen tildeles personer som bidrar til regnskapsbransjens utvikling.

Azari mottok prisen under den årlige konferansen for regnskapsbransjen som arrangeres av bransjeforeningen Regnskap Norge, som i år ble gjennomført digitalt. Bransjen har 70 % av norsk næringsliv som kunder og bistår primært små og mellomstore bedrifter i det ganske land.

Det var en samlet kollegagjeng som stod bak nominasjonen av den sympatiske lederen.

– Jeg er overrasket og glad, utbrøt den ydmyke vinneren, som benyttet anledningen til å takke kollegaene som han hevdet sin suksess ikke hadde vært mulig uten.

Dette er fjerde gang bransjeforeningen Regnskap Norge deler ut prisen Årets Overskudd.

– Prisen bidrar til å løfte frem enkeltpersoner som bidrar til bransjens utvikling, og formålet er å synliggjøre de gode historiene, bygge stolthet og inspirere, sier administrerende direktør i Regnskap Norge, Rune Aale-Hansen. – Regnskap Norge ønsker å bidra til en bransjekultur hvor vi løfter frem – og heier på – hverandre.

En enstemmig jury vektla i begrunnelsen at Yassin Azari, med sin gjennomføringskraft og iver etter å videreutvikle seg selv og menneskene i virksomheten, bidrar til effektivisering og profesjonalisering av bransjen. Han brenner for og setter seg godt inn i ny teknologi, men er også genuint opptatt av mennesket. Hans stå-på-vilje, kombinert med at han evner å motivere og få med seg kollegaene, gjør ham til en verdig mottaker av prisen.

Juryen bestod av styreleder i Regnskap Norge, Ingebjørg Harto, administrerende direktør i Regnskap Norge, Rune Aale-Hansen, og Ronny Thomas Jenssen, medlem i Regnskap Norge og divisjonsdirektør storkunde, fag- og digitale tjenester i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN.