Skriv ut denne siden
tirsdag, 02 mars 2021 18:32

Sigdalsrally avlyst på grunn av mildvær

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Mildvær har smeltet isen og sørget for at det ikke blir noe av helgens Sigdalsrally. Arrangøren må i år se langt etter scener som denne, fra forrige helgs Arctic Rally Finland. Mildvær har smeltet isen og sørget for at det ikke blir noe av helgens Sigdalsrally. Arrangøren må i år se langt etter scener som denne, fra forrige helgs Arctic Rally Finland. Foto: Hannu Rainsmo, Lehtikuva via AP / NTB

Helgens Sigdalsrally, som var utsatt fra januar på grunn av koronapandemien, er blitt avlyst. Årsaken er mildværet som har smeltet issålen på veien.

– Vi har forsøkt å sette opp forskjellige tidsplaner og løsninger med et begrenset antall kilometer, men vi har for få kilometer med ren is til å kunne tilby et NM-rally med stil. I tillegg har vi for lite erfaring med hvor mye skader det vil bli på gruspartiene, og dette er en risiko som løpsledelsen ikke ønsker å ta, står det i en melding på rallyets nettsted.

– I stedet ønsker vi å beholde et godt og tett samarbeid med fylkeskommuner, kommuner, grunneiere og veistyrer i mange år framover for å tilby gode løp.

Det var 120 påmeldte i rallyet.

Vintersesongen i norsk rally besto i år av bare to løp, og Rally Finnskog var det eneste med NM-status. Neste NM-runde blir Rally Sørland 1. mai.

NTB

Siste fra NTB