JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Jonas Westmann lager den første scoringen Jonas Westmann lager den første scoringen Foto: Frank Tverran

Det var et spent publikum som møtte opp i Shjongshallen søndag for å se returoppgjøret mellom Bergen og Ringerike i 1. divisjon hockey.

Første periode var litt som gårsdagens match, bare med litt høyere tempo fra start. Omtrent midtveis i perioden scorer Bergen i overtall. Det mens vi hadde Patrik Thoreson i boksen for en hooking. Begge lag måtte ta noen 2-minuttere resten av perioden, uten at det resulterte i scoringer. Etter første periode sto det 0-1.

I første halvdel av andre periode skjedde det meste av spillet på Panthers banehalvdel. På dette tidspunktet gikk Bergen fortjent opp i ledelse 0-2. Men så var det ikke mer piff igjen i bergenslaget. Ringerike overtok initiativet midtveis i perioden og det resulterte raskt i en scoring.

Jonas Westman reduserte til 1-2 - assist var ved Thomas Jordhøy og Kristoffer Melin.

2-2 thomas jordhoy
Thomas Jordhøy utligner til 2-2 (Foto: Frank Tverran)

Ringerike Panthers beholder overtaket i tredje periode og Thomas Jordhøy utlignet til 2-2 da det gjensto ca 12 minutter. Assist: Melin og Moen. Dette økte spenningen flere hakk og vi turte nesten ikke se på da Panthers 2 minutter etter utligningen fikk 2 mann i boksen. Og utrolig nok greide de å holde buret rent! Og ikke bare det: 1.42 før full tid greier Kristoffer Melin å score! Dermed er 0-2 snudd til 3-2. Snakk om fantastisk opphenting!

3-2 kristoffer melin
Her er pucken på vei fra stikka til Melin og inn i målburet (Foto: Frank Tverran)

Bergens taper-timeout og uttak av keeper mot slutten, hjalp ingen ting.

Vi er nå villige til å "friskmelde" Ringerike Panthers som et lag som er klar for utfordringer helt i toppen av 1. divisjon. Men det er altså ikke noe som heter hvileskjær på dette nivået. Her er det 100% som gjelder fra start til slutt. Dette har gutta nå begynt å praktisere.

Bergen hadde 36 skudd på mål mot Ringerikes 27. Bergen hadde 24 straffeminutter og Ringerike hadde 18. Det var 265 tilskuere i hallen og beste Panterspiller ble Thomas Jordhøy.