Logo
Skriv ut denne siden

Radio Randsfjord nr. 7

Nykomer på lista til Lokalradio Topp 15 er Radio Randsfjord med en solid 7.plass. Vår lokale FM-radio har hele 22% daglig lytteroppslutning.

- Dette er vi selvsagt veldig godt fornøyd med, sier redaktør og daglig leder Anders Taaje i en pressemelding. - Sammenligner vi med hva de riksdekkende kanalene har i daglig oppslutning, så har P4 11%, Radio Norge 5% og NRK P1 23%.

- At rikskanalene forlot FM-båndet er nok noe av årsaken til de gode tallene, men mange liker tydeligvis miksen vi har av musikk, nyheter og aktualiteter, avslutter Taaje.

Lokalradio Topp 15 er utarbeidet av lokalradio.no og radionytt.no og basert på lokalradioundersøkelsen Kantar TNS (tidligere Gallup) lager for Norsk Lokalradioforbund. Tallene som brukes viser daglig oppslutning i prosent i egendefinert område for hver lokalradio. Denne listen sier ingenting om hvor mange som lytter, men den gir et klart signal om hvor populær en lokalradio er blant sine potensielle lyttere i eget nedslagsfelt.

  • TIPS!: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
RingeriksAvisa
Adresse: Fossveien 3, 3510 Hønefoss
Ansvarlig redaktør: Frank Tverran
Alle rettigheter tilhører Nitar AS