Logo
Skriv ut denne siden

Biltema med søndagsåpent varehus på Gol

Fra nyttår åpner Biltema Gol dørene også på søndager. Dette blir Norges første og eneste varehus med åpent syv dager i uken.

Fra nyttår starter Biltema Gol opp med søndagsåpent på permanent basis. Varehuset på Gol blir det første varehuset i Norge som prøver ut dette.

Etter et vellykket pilotprosjektet med søndagsåpent gjennom sommerhalvåret er det flere som har etterspurt videreføring av tilbudet. Vi har tro på at både hytteeiere, campingturister og fastboende i Hallingdal ønsker mer fleksibilitet og muligheten til å handle, også på søndager.

Varehussjef på Gol, Rolf Lien Blakkestad mener at det er viktig å tilrettelegge for kundene.

- Vi driver butikk i en turistkommune der en stor del av kundemassen er i Hallingdal på såkalte ovale helger. Vi mener derfor at det er fornuftig å holde dørene åpne og øke servicegraden i disse dagene.

Gol venter også nytt varehus med planlagt åpning sommeren 2019. Det nye varehuset blir på 5500 kvadratmeter med 19.000 varer og Biltema Cafè.

  • TIPS!: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
RingeriksAvisa
Adresse: Fossveien 3, 3510 Hønefoss
Ansvarlig redaktør: Frank Tverran
Alle rettigheter tilhører Nitar AS