Skriv ut denne siden
mandag, 10 desember 2018 23:37

Julecamp med gradering

Skrevet av Trond Schieldrop
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Geir Karlsen Geir Karlsen Foto: Trond Schieldrop

Årets julecamp og gradering fra 8. – 9. desember ble et kjempeflott arrangement for klubbens barne- og tigergruppe. – Her fikk barna boltre seg i lek, spill og trening kombinert med god mat og film, sier master Geir Karlsen (4. Dan) i Ringerike Taekwondo.

julesamling
Foto:Trond Schieldrop

Det er 12. gang på rad klubben arrangerer julecamp med gradering hvor 52 barn fikk boltre seg i trening, sosialt samvær og overnatting. – Intensjonen med arrangementet er å gjøre stas på våre yngste medlemmer, sier Geir. – Dette var en helg kun for dem og tilbakemeldingene tyder på at den ble uforglemmelig.

Kjempeinnsats av foreldre og pårørende

– Jeg ønsker å sende en stor takk til alle dem som har vært i sving med alt fra brannvakter, til kakebaking, vasking av hallen og klargjøring til graderingen på søndag. For ikke å snakke om de som hadde ansvaret med vaffelsteking og salg av kaker og brus i kiosken, sier Reinhardt G. Skøien (2. Dan) i klubben. – Uten hjelp fra foreldre og pårørende, hadde vi aldri klart å gjennomføre arrangementet på en så vellykket måte.

Barna stortrivdes

– Tilbakemeldingene tyder på at barna stortrivdes på julecampen med gode treningsøkter. Som seg hør og bør kom julenissen innom med gaver til barna midt i julestria. Jeg ønsker å sende en stor takk til ungdomsgruppa i klubben som hjalp til med mange praktiske gjøremål. Sist men ikke minst til instruktørene som omsatte sine taekwondokunnskaper i fine treningsopplevelser, sier Geir til slutt