Skriv ut denne siden
torsdag, 04 mai 2017 10:23

Hønefossing gjør det bra i biltrail

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Hønefossing gjør det bra i biltrail Foto: Geir Kveldstad

Thomas Løvskogen har åpnet sterkt denne sesongen og etter Norgescupens to første runder ligger han på delt andreplass bare ett poeng bak lederen.

-Det møtte oss snø når vi kom ned til Brokeladsheia fredag, sier Thomas.
-Lørdag kjørte jeg veldig bra, bilen fungerte veldig bra. Det var det største startfeltet i biltrial på mange år, bare i min klasse var det 13 startende biler. Det var veldig vanskelige baner og det var mange førere og biler som slet i de tøffe banene, det var mange som kjørte i stykker bilen.

Men du greide deg bra?

-For min del hadde jeg ingen tekniske problemer på lørdag. Da endte jeg på 2. plass med 147 prikker, kun 1 prikk fra delt førsteplass. 3. plassen hadde til sammenligning over 430 prikker.

Hva får du prikker for?

-Alle starter på null prikker, så får man prikker i forskjellig gradering etter hva slags feil man gjør. Du får f.eks. 5 prikker for å rygge og 50 prikker for ikke å gjennomføre en port.

Og hvordan gikk det på dag 2?

-Søndag åpnet første banen veldig dårlig, etter port 2 knakk alle hjulboltene av og jeg mistet hjulet mitt i et stort gjørmehull og det tok ca.45 minutter å få bilen ned i depotet.
Men med det supere teamet jeg hadde med meg, som var Richard Storholt, Preben Skaarud, Kristoffer Gammelseter og Andreas Simonsen, så var bilen raskt i orden igjen.
Utover søndagen gikk det bare bedre og bedre, men jeg hadde allerede dratt på meg 100 prikker fra første banen, avslutter Thomas.

De neste 2 rundene går i Trondheim 3. og 4. juni.

Sist redigert torsdag, 04 mai 2017 10:29
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Siste fra Frank Tverran