Sundvolden Hotel skal sette rekord på Eggemoen!

frukt Kim Holthe

I forbindelse med målgang 5.etappe på Tour of Norway søndag 24.mai skal Sundvolden Hotel i samarbeid med Bama lage verdens lengste fruktfat. Fruktfatet blir 100 meter langt og vil romme nærmere 2 tonn med frukt og grønt.

Les mer …

Har du blitt "klusset" med?

Nordre Buskerud politidistrikt etterforsker en sak, hvor en alternativbehandler i 70-årene har tatt seg noen vel store friheter under sin "behandling".

Les mer …

Slik kan du også pendle til Oslo

T-banekart
Hvis du velger å kombinere bil og T-bane, finnes det en veldig grei alternativ måte å pendle fra Hønefoss til Oslo på. Og når du først er inne på T-banenettet, når du de fleste stedene i Oslo.

Les mer …

Programmet for 17. mai

Arkivfoto fra 17. mai 2010
Slik så det ut 17. mai 2010 Frank Tverran

Så er endelig programmet for 17.mai ferdig. Det blir aktiviteter rundt på skolene etter barnetog og opptredener i Søndre Park. Fullstendig program får du ved å klikke på tittelen til denne artikkelen.

Les mer …

Uoppmerksom bilist

nestenulykke
En særdeles bevisstløs bilist (Foto: Frank Tverran)

Ikke bare kjørte han på venstre side av veien, men han kjørte nesten ned damen med rød jakke. (Klikk på tittel for å lese mer)

Les mer …

Slik måler vi trafikken i Hønefoss

For en tid siden la vi inn en fast menyknapp øverst til høyre på RingeriksAvisa. Denne tar deg til et kart som viser trafikken i sanntid. Her får du vite hvordan trafikken måles og hvorfor den ikke alltid er til å stole på.

Les mer …

Lette etter kvinne

politihelikopter
(Foto: Frank Tverran)

Dette politihelikopteret svirret over Hønefoss søndag kveld. De lette etter en dement kvinne i 70-årene som hadde stukket av fra Ringerike sykehus. Kvinnen ble senere funnet i god behold.

Fornyet layout

Da har vi fornyet og modernisert oss. Litt uvant til å begynne med, og det er ikke alt som er helt slik vi ønsker oss det ennå. Foreløpig må du klikke på overskriften for å få resten av innholdet. Klikk på overskriften nå, så ser du.

Les mer her

Vårfyll i distriktet

politibilFrank Tverran


Som vanlig hadde politiet i Hønefoss hendene fulle natt til 1.mai. Her kan du lese utdrag fra politijournalen.

Les mer …

Milde dommer etter voldsran i Hønefoss

tingretten
En hønefossing (30) og hans fire kumpaner med utenlandsk bakgrunn slapp billig da retten måtte følge den europeiske menneskerettskonvensjonen.
Det brutale ranet ble utført mot hjemmet til et samboerpar i mai 2011. Nesten fire år etter forbrytelsen kom saken opp for Tingretten i Hønefoss

Les mer …

Ku-vending for generalforsamling i Ringerike Utvikling AS

Etter anmodning fra Ringerike kommune, som eier 30,46% av aksjene i Ringerike Utvikling AS, ble det innkalt til ekstraordinær generalforsamling i selskapet onsdag.

Les mer …

Retten refset politiet

Ikke alt ved øret er telefon
Ikke alt ved øret er mobiltelefon

Politiet mente den tiltalte jevnakermannen hadde brukt mobiltelefonen under kjøring. Forelegget var på 1600 kroner. Siden 49-åringen nektet å vedta, ble saken brakt inn for Tingretten i Hønefoss.
Her krevde politiet i tillegg saksomkostninger på 3000 kroner.

Les mer …

Gymsalen forsvinner

gymsalen
(Foto: Rasmus Lindberg)
Her forsvinner et av byens styggeste syn. Den provisoriske teltgymsalen til Ringerike vgs blir demontert. Til glede for mange.

Nye sakser i Bloms gate

Han og Henne
Elina og Kristine (Foto: Rasmus Lindberg)
"Han og Henne" har flyttet. Ikke før rakk Yngve Kristoffersen å avslutte sin karriere som frisør i de gamle erverdige lokalene i Bloms gate, så flyttet et nytt kull frisører inn.

Les mer …

Truet samboeren med å gjøre barna morløse hvis politiet kom

tingretten
En serie av vold og trusler mot sin samboer resulterte i ni måneders fengsel for en 36-åring fra distriktet. Mannen ble også dømt for overtredelse av narkotikalovgivningen.

Les mer …

Hønefoss Sparebank med mobil lommebok

hfs sparebank eika

Eika og BankAxept har inngått samarbeid om å gjøre BankAxept tilgjengelig i Eikas mobile lommebok, Eika Safe. Med Eika Safe trenger ikke kundene nytt SIM-kort for å ta mobillommeboken i bruk, kun nedlasting av appen. Eika Safe blir lansert for kundene i Hønefoss Sparebank i 2015.

Les mer …