AI Buskerud eksporterer kunnskap

AIB til Argentina
F.v. Ingebjørg Mæland, Åse Falch, Tine Sydtskow og Jon Nordstrøm (Foto:AI)

Mandag morgen (20.4.15) reiser to ledere og to ungdommer fra Arbeidsinstituttet i Buskerud (AIB) til Tucuman, Argentina for å bidra på en stor konferanse om dialogverktøy, relasjonsledelse og styrkebasert læring. AIB er bedt om å være beste praksis-eksempel på styrkebasert arbeid. Flere hundre internasjonale deltakere venter på å bli inspirerte.

Tom Erik sørget for svingende påskestemning

tomerik1
Tom Erik – Storefjells entusiastiske trubadur fikk alle påsketuristene på fjellet til å svinge.

Flere hundre mennesker danset og sang med trubaduren Tom Erik Løvrak fra Hallingby. Mens sola brunet var stemningen høy blant publikum etter at de hadde tilbakelagt noen kilometer i langrennssporet, eller stått på nedoverski i bakkene på Storefjell hotell.

Påskeferie i Trysil

trysilblaaveis
Det ble delt ut flest blåveiser i Trysil (Foto: Frank Tverran)
På et ellers rolig sted, kan det ta helt av når det blir for mange påsketurister. Lanfredagskvelden ble i det minste lang for politiet i Trysil. Men også andre steder tok fylla overhånd. Her er nattens klipp fra politiets journaler.

Almenningstråkket på Gran er årets trebyggeri 2014

Årets trebygeri
Årets trebyggeri 2014. Foto: TreFokus

Prisen for ”Årets trebyggeri 2014” ble delt ut på Byggedagene 18. mars. Vinneren ble handels- og forretningsbygget «Almenninsgtråkket» på Gran på Hadeland. Prosjektet er oppført av Gran almenning og består av et stort trebygg på 9500 m2 til bruk for handel og forretningsvirksomhet. Prosjektet kjennetegnes av en nøktern arkitektur der trebruken er enkel og synlig samtidig som den er nyskapende.

Stort beslag på rasteplass på Lunner

spritbeslag
Tollerne avdekket 228 000 sigaretter og 227 liter brennevin i gulvet på semitraileren. Foto: Tollvesenet

Oslotollere fant store mengder sigaretter og brennevin i gulvet på semitrailer. Tollbeslaget ble gjort da tollerne observerte en latvisk registrert semitrailer og to norsk registrerte varebiler på Leirsjøen rasteplass ved E-16 i Lunner kommune i Oppland om kvelden 26. januar.

Politidøgnet

politibil
Skiflyvning og vinterferie i enkelte distrikt, satte sitt preg på lørdagsnatta. Politiet hadde nok å gjøre. i Hønefoss ble en mann slått ned.

Bergensbanen: Stengt Finse-Haugastøl.

tog på vidda 
Slik står toget fast.(Foto: Jernbaneverket)
Strekningen Finse-Haugastøl er stengt på grunn av et tog som sperrer sporet. Prognose for gjenåpning er uviss.Jernbaneverket melder dette mandag formiddag.

- Ja takk, begge deler


Statens Vegvesen foreslår at nye hovedforbindelser mellom Østlandet og Vestlandet går over Haukeli og Hemsedal.Men Hallingdal fram til Gol ser ut til å bli en god nummer 2, eller den med lavest prioritet av de to.

kind 350

avis jan 2012B

webannonse januar 2015

webform 2014

På kino i kveld

Andre nyheter

Brann på Beitostølen

Etter at noen hadde glemt et stearinlys, tok det fyr i et gjesterom på Bitihorn Resort. Brannen ble slukker ved 3-tiden lørdag morgen og ingen kom til skade.

Ny låt fra Ina Wroldsen

ina wroldsen

24. april slapp Ina sin andre singel, Rebels. Låten er skrevet av Ina Wroldsen i samarbeid med Jarrad Rogers (Charlie XCX , Lana Del Rey, Foxes) og produsert av Jarrad Rogers.

Les mer …

Forsiktig med ild!

Brannvesenet måtte torsdag kveld rykke ut til to gressbranner, en på Kihlemoen og en på Skollerud i Hallingby. Ringerike brann og redning minner om at det nå er forbudt å lage bål.

NM i fotball

Hallingdal - Hønefoss: 1-4. Hallingdal sjokkåpnet med den første scoringen etter 3 minutter, men Hønefoss tok det hele pent inn etter hvert og sikret en overlegen seier i første runde i fotball-NM.

Simply red tilbake

simplyred

Simply Red gir ut sitt første nye studio album på åtte år når ‘Big Love’ kommer 1. juni på East West/Warner Music. Da bandet presenterte sin store verdensturne for å feire sitt 30-års jubileum fikk bandets leder og vokalist Mick Hucknall lysten på å skrive låter og lage plate igjen.

Les mer …

Sannhet med modifikasjoner

Sjelden passer vel dette uttrykket bedre enn i tilknytning til Privatmeglerens annonse i Aftenposten hvor det selges eiendommer i Hole: "Inter-city togforbindelse med stasjon i Hole er under planlegging."
Skal vi tippe at Ringeriksbanen er der om 8-10 år?

Mest leste saker

Unge begynner å røyke igjen

Snusbokser
Ikke bare snus som gjelder nå (Foto: Magnus Fond) - Det kan være vi har vært for…

Slik slukker du brann i grillen

Slik slukker du brann i grillen
GRILLBRANNER: Hver sjette nordmann har opplevd lekkasje i propanutstyret. (Foto: Kristin…

Skal legevakten "godkjenne" arrest?

legevakt
Det er avdekket rolleblanding mellom legevakt og politi på Lillestrøm. Helseundersøkelser…

Simply red tilbake

simplyred
Simply Red gir ut sitt første nye studio album på åtte år når ‘Big Love’ kommer 1. juni…

Politiets sykkelauksjon

Politiet har sykkelauksjon onsdag 22. april kl 10.00 i Vikings lokaler i Soknedalsveien…

nitar

Copyright © 2012 Scandia Lloyd Ltd All Rights Reserved.
RingeriksAvisa - Fossveien 3 - 3510 HØNEFOSS
Tlf 97 59 55 20