hfs bank venstre stolpe 180

Alternative flash content

Requirements

Heftelser i bilen?

Søk i RingeriksAvisa

PFU

Panthers 2014/15

fosse_christian_29_610_3632.jpg

Amedia sparker 77

Amedia har valgt å legge ned sitt trykkeri i Stokke i Vestfold. Dermed mister hele 77 personer jobben. Det skjedde fordi Amedia hadde en nedgang i inntekter på sine trykkerier på 7,3% i 2013.

Drosjesjåfør med dårlig husk

Politiet i Vestoppland igangsatte etterforskning etter melding fra AMK om at en drosjesjåfør skulle ha blitt tatt ut av bilen, slått med et balltre og rispet med kniv i området Øverby/Eiktunet i Gjøvik torsdag kveld.

Erna Solberg gjestet Utøya

ernablattmann
Foto: Fred Harald Nilssen

Statsminister Erna Solberg gjestet Utøya på treårsdagen for terroren på øya. - Det satte jeg pris på, sa Trond Henry Blattmann, leder av nasjonal støttegruppe til Ringeriksavisa.no etter at AUF og Nasjonal støttegruppe etter 22. juli-hendelsene hadde avviklet minnemarkeringa på Utøya.

Sommerhilsen fra politiet

politisperring

Ikke alle tar ferie om sommeren. Politiet i Nordre Buskerud har sendt oss en påminnelse om dette. Sommeren er her og de fleste av oss nyter en velfortjent ferie. Likevel er det ikke alle som tar fri på denne tiden. Perioden er høyaktuell når det gjelder tyverier fra person. Lommebøker, mobiltelefoner og andre verdier er ofte lett tilgjengelig.  Innstigningstyverier, dvs. tyverier der gjerningsmennene har benyttet seg av dører og vinduer i luftestilling er også høyaktuelt i sommervarmen.

Skarp politisk oppfølging av E16 og Ringeriksbanen

e16
Denne delen av E16 blir historisk (Foto: Nitar/ Frank Tverran)

Rådet for Ringeriksregionen hadde onsdag møte med den politiske ledelsen i Samferdselsdepartementet v/statssekretærene Bård Hoksrud og John-Ragnar Aarset. Fra Regionen deltok ordførerne Per Berger og Kjell B.Hansen samt regionkoordinator Lars Olsen.

Helikopterulykke på Hjerkinn

Et sivilt innleid helikopter fra firmaet Pegasus helicopter styrtet fra lav høyde rett etter avgang i Hjerkinn skytefelt på Dovre. Det var 5 personer om bord. Ingen er omkommet, og samtlige er tatt hånd om av medisinsk personell.

75 millioner til barn og unges fritid

I år er det etablert en ny nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom. Ordningen er innført for at flere barn og ungdom skal få delta på viktige sosiale arenaer, som ferie- og fritidsaktiviteter uavhengig av foreldrenes inntekt og sosiale situasjon.

original mars 2014

avis jan 2012B

forsideannonse

tilbud sept 2014

webform 2014

NBPD - Politirapporter uten omskrivning

opsnbuskerud
opsnbuskerud UP kontroll på Åmot, rød BMW stakk fra stedet, gjenfunnet i Fjellknatten, fører løp til skogs, bil taues inn.
02:36PM Sep 21
opsnbuskerud
opsnbuskerud Katt kom hjem til bopel i Hønefoss. Sjanglete til beins og hadde Tuborg-plast rundt livet. Tips mottas med takk. Anm vurderes.
10:54AM Sep 21
opsnbuskerud
opsnbuskerud Hønefoss: Lokal mann i 20-årene anmeldes. Mist bruk og besittelse av mindre mengder narkotika. Lokal dame i 30-årene anmeldes for bruk av n.
06:52AM Sep 21
opsnbuskerud
opsnbuskerud Vi har fått melding om at flere personer skal sloss i Gol sentrum. Vi er på stedet. Det er rolig nå, de mest aktive har stukket av.
12:37AM Sep 21
opsnbuskerud
opsnbuskerud Jemthund innbrakt til politiet i Hønefoss, hadde angrepet to andre hunder, hundeieren har nok kommet i erstatningsansvar.
06:33PM Sep 20
opsnbuskerud
opsnbuskerud Politiet stanset tre menn fra Romania eller Bulgaria i Hønefoss sentrum, de forsøkte å selge falske Samsung Galaxy S4 telefoner, bortvist.
01:39PM Sep 20

Kort og Godt

Forsvaret gjorde ulovlige registreringer av journaliser

Etterretningsbataljonen Nord-Norge er ilagt et gebyr på 75.000 kroner for å ha registrert ni norske journalisters personopplysninger.

Les mer …

Ranheim - Hønefoss: 4-1

I en førstedivisjonskamp søndag, slo Ranheim HBK 4-1. Målscorer hos Hønefoss var Alexander Groven.

Nye spillerkort

Norsk Tipping fornyer alle spillekort i løpet av 2014. Spillerkort kommer i posten og noen dager senere kommer det en pinkode. Hvis du vil ha samme pinkode som før, må du endre dette hos din kommisjonær eller på dine nettsider.

Forsvarsbygg ikke lenger enerett på renholdstjenester til Forsvaret

Forsvarsbygg leverer i dag renholdstjenester til Forsvaret. Forsvarsdepartementet har besluttet at Forsvarsbyggs enerett og plikt til å levere renholdstjenester til Forsvaret opphører snarest, og senest innen 1. august 2015.

Les mer …

Mikrobølger skader testiklene

Forskere fra Shiraz-universitetet i Iran har nylig vist at elektromagnetisk stråling skader rottetestikler og reduserer fruktbarheten.

Les mer …

Nådegavekurs

Onsdag 3.9 inviterer pastor Roum til gratis nådegavekurs i Frikirken i Tordenskiolds gate. Her lærer du hva nådegaver er, hva som er hensikten med dem og - ikke minst - hvilke nådegaver du selv har. Møt opp klokka 19.30!

 

fantometannonse


restaurant

 

Mest leste saker

Helseforetakene utnytter…

Taxisjåførene betaler prisen for helseforetakenes organisering av pasienttransport. –…

Flott åpningsmatch

1-1 stian uttakleiv
Stian Uttakleiv setter inn sesongens første Panthers-mål. Assist ved 49 Joakim Stadsvik…

Nye spillerkort

Norsk Tipping fornyer alle spillekort i løpet av 2014. Spillerkort kommer i posten og…

Ringkollen Skisenter solgt

ringkollen
De to danskene Christoffer Hove og Carsten Wiegand-Hansen har overtatt Ringkollen…

Konsolidering på Eggemoen

eggemoen
TE på Eggemoen (Foto: Frank Tverran)Intet tre vokser inn i himmelen, heller ikke hos…

Sesongstart lørdag

hockeyplayers
Nå begynner alvoret (Foto: Frank Tverran)Fire hockeylag i 1. divisjon spiller…

Dette redder vi fra flammene

brann
(Foto: Frank Tverran) Yngre vil helst ha med seg nettbrett og smarttelefon ut av et…

Flerbrukshallen


WebCam: Flerbrukshallen AS Oppdateres hver time.

nitar

Copyright © 2012 Scandia Lloyd Ltd All Rights Reserved.
RingeriksAvisa - Fossveien 3 - 3510 HØNEFOSS
Tlf 97 59 55 20