hfs bank venstre stolpe 180

Alternative flash content

Requirements

Heftelser i bilen?

Søk i RingeriksAvisa

PFU

Fant savnet dame i live

Norske Redningshunder
Arkivfoto: Norske Redningshunder

Redningshunden Champi og hundefører Ingvild Ertsås fant en dame i 60-årene som natt til lørdag var savnet på Golsfjellet.

Amedia sparker 77

Amedia har valgt å legge ned sitt trykkeri i Stokke i Vestfold. Dermed mister hele 77 personer jobben. Det skjedde fordi Amedia hadde en nedgang i inntekter på sine trykkerier på 7,3% i 2013.

Drosjesjåfør med dårlig husk

Politiet i Vestoppland igangsatte etterforskning etter melding fra AMK om at en drosjesjåfør skulle ha blitt tatt ut av bilen, slått med et balltre og rispet med kniv i området Øverby/Eiktunet i Gjøvik torsdag kveld.

Erna Solberg gjestet Utøya

ernablattmann
Foto: Fred Harald Nilssen

Statsminister Erna Solberg gjestet Utøya på treårsdagen for terroren på øya. - Det satte jeg pris på, sa Trond Henry Blattmann, leder av nasjonal støttegruppe til Ringeriksavisa.no etter at AUF og Nasjonal støttegruppe etter 22. juli-hendelsene hadde avviklet minnemarkeringa på Utøya.

Sommerhilsen fra politiet

politisperring

Ikke alle tar ferie om sommeren. Politiet i Nordre Buskerud har sendt oss en påminnelse om dette. Sommeren er her og de fleste av oss nyter en velfortjent ferie. Likevel er det ikke alle som tar fri på denne tiden. Perioden er høyaktuell når det gjelder tyverier fra person. Lommebøker, mobiltelefoner og andre verdier er ofte lett tilgjengelig.  Innstigningstyverier, dvs. tyverier der gjerningsmennene har benyttet seg av dører og vinduer i luftestilling er også høyaktuelt i sommervarmen.

Skarp politisk oppfølging av E16 og Ringeriksbanen

e16
Denne delen av E16 blir historisk (Foto: Nitar/ Frank Tverran)

Rådet for Ringeriksregionen hadde onsdag møte med den politiske ledelsen i Samferdselsdepartementet v/statssekretærene Bård Hoksrud og John-Ragnar Aarset. Fra Regionen deltok ordførerne Per Berger og Kjell B.Hansen samt regionkoordinator Lars Olsen.

Helikopterulykke på Hjerkinn

Et sivilt innleid helikopter fra firmaet Pegasus helicopter styrtet fra lav høyde rett etter avgang i Hjerkinn skytefelt på Dovre. Det var 5 personer om bord. Ingen er omkommet, og samtlige er tatt hånd om av medisinsk personell.

original mars 2014

avis jan 2012B

forsideannonse

tilbud okt 2014

webform 2014

Kort og Godt

Fortsatt tungt i Amedia

Amedia, som Ringerikes Blad tilhører, mistet 160 millioner kroner i tredje kvartal og endte med underskudd på 235 millioner kroner etter betydelige omstillings- og avskrivningskostnader.

Les mer om Amedia her

Rask feilretting hos Telenor

Feilen i mobilnettet som oppstod 19:20 onsdag kveld ble rettet 21:35. Feilen oppstod etter en oppgradering av Telenors nett, og rammet 2G og 3G trafikk i hele landet. Verken nødnumre eller fastnettet ble rammet av feilen.

Kristen Aaby vant Bringenatten Opp

Hele 90 deltaker sto på startstreken da motbakkeløpet Bringenatten Opp ble arrangert for første gang.
Les hele saken her

Hockeybråk på Kongsvinger

Både daglig øleder og styreleder sier takk for seg og går av med umiddelbar virkning. Dermed ser det ut til at Dustin Parks blir uten sjef når han kommer til Knights.
Les hele saken her

HamKam mister lisensen

På en pressekonferanse i dag, onsdag, presenterte Norges Fotballforbund de oppdaterte økonomiske tallene fra lagene i Tippeligaen og 1. divisjon. Hønefoss har nå rapportert to perioder med bedret økonomi og trer nå ut av NFFs handlingsplan. Verre gikk det med HamKam som ikke uventet mistet lisensen. I følge Rolf-Magne Walstad i HBK får dette ingen praktisk betydning for helgens kamper.

Tatt med 190 000 kroner

tusenlapper
Tollvesenets valutahund markerte på flypassasjer og tollerne fant betalingsmidler for 190 000 kroner. Mannen, som var på vei til Pakistan, ble ilagt et overtredelsesgebyr på 38 000 kroner.

Det er bare tillatt å ha med penger/betalingsmidler for 25 000 norske kroner når du reiser til eller fra Norge, uten å deklarere pengene/betalingsmidlene for Tollvesenet. Dersom du deklarerer, er det ingen øvre verdigrense.

Finner Tollvesenet mer enn 25 000 kroner som ikke er deklarert, blir du ilagt et overtredelsesgebyr på 20 prosent av hele beløpet. Mistenker tollerne at pengene stammer fra en straffbar handling, blir alle betalingsmidlene beslaglagt og forholdet anmeldt til politiet.

 

fantometannonse


restaurant

 

Mest leste saker

Snudde i døra

dustin parks
Dustin Parks beholder gult og svart som draktfarge (Foto: Frank Tverran) Selv om…

Panthers drar fra igjen

espen pedersen
Espen Pedersen fornøyd inn i garderoben etter 3 assist i dagens match (Foto: Privat)…

Dronning-dynge

dronningveien
Stinkende kadaver krydrer opplevelsen i Hole (Foto: Rasmus Lindberg) Det engelske…

Utforsker nye metoder for…

siva satser på gründerutvikling
(Foto: Siva) Siva legger 30 millioner på bordet for å øke innovasjonskraften i…

Utenlandsopphold kan gi økt…

Lei bolig i syden
Lei ute og lei ut hjemme (Foto: Frank Tverran) Skatteskjerpelsen som er foreslått for…

Bibliotek i endring

I disse dager går Jevnaker bibliotek ut med at det nå er mulig å låne e-bøker ved…

Losjen 15 år

Frimurerlosjen i Hønefoss 15 år
Nyopptatt medlem Geir Sætre flankert av Stormester Tore Evensen (tv) og Ordførende mester…

nitar

Copyright © 2012 Scandia Lloyd Ltd All Rights Reserved.
RingeriksAvisa - Fossveien 3 - 3510 HØNEFOSS
Tlf 97 59 55 20