Politidøgnet

politibil
Skiflyvning og vinterferie i enkelte distrikt, satte sitt preg på lørdagsnatta. Politiet hadde nok å gjøre. i Hønefoss ble en mann slått ned.

Bergensbanen: Stengt Finse-Haugastøl.

tog på vidda 
Slik står toget fast.(Foto: Jernbaneverket)
Strekningen Finse-Haugastøl er stengt på grunn av et tog som sperrer sporet. Prognose for gjenåpning er uviss.Jernbaneverket melder dette mandag formiddag.

- Ja takk, begge deler


Statens Vegvesen foreslår at nye hovedforbindelser mellom Østlandet og Vestlandet går over Haukeli og Hemsedal.Men Hallingdal fram til Gol ser ut til å bli en god nummer 2, eller den med lavest prioritet av de to.

Oppklaring i "fryserdrapet"

En kvinne i 30-årene ble mandag 15. desember 2014 funnet død i en sokkelleilighet på Ulsåk i Hemsedal. Politiet slo raskt fast at kvinnen var blitt drept, og iverksatte drapsetterforskning.

Det blir neppe to bergensbaner?

Bergensbanen gjennom Hallindal skrinlegges
Her er kartet som får Hallingdølene til å bli forbannet
Da Ringerike slapp taket i "Bergensbanens forkortelse" og ble en del av InterCity-satsningen på Østlandet, gikk alt med Ringeriksbanen så mye lettere og raskere. Her kan du lese hvorfor.

Drapet i Hemsedal: Ektemannen siktet

En død person ble mandag 15. desember 2014 funnet i en sokkelleilighet på Ulsåk i Hemsedal. Det ble gjort funn på stedet som gjorde at politiet etterforsker saken som et drap. Politiet kan av etterforskningsmessige hensyn ikke si noe mer om funnene.

kind 350

avis jan 2012B

webannonse januar 2015

webform 2014

På kino i kveld

Andre nyheter

Sesongpremiere på Paradiset

Paradis Hotell
Tilbake til paradiset! TV3 og Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter inn på hotellet, og fem sjarmerende gutter. OG fem hotte, modellaktige gutter. Sjarm eller utseende, lek eller spill – hva skal til for å sikre seg et rom for natten?

Les mer …

Reitangruppen solid

Reitangruppen solid
Årsresultatet for 2014 viser at Reitangruppen er mer solid enn noen gang.Totalomsetningen ble NOK 82 mrd., en økning på NOK 5 mrd. fra 2013. De siste ti årene har Reitangruppen hatt en tredobling av driftsresultat.

72 i 50-sonen

En mann i 40-årene har fått førerkortet beslaglagt av politiet i Hønefoss. Han jørte i 72 i 50-sonen og mistet førerkortet på grunn av for mange prikker.

8-åring antastet

En 8 år gammel gutt ble tirsdag kveld antastet i garderoben på Drammensbadet. Politiet ble tilkalt.

Dame stjal

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld bortvist fra en butikk i Hønefoss etter å ha nasket varer på stedet. Butikken vil anmelde forholdet.

Kun en i Norge

Skjelden Cognac
Det eldste av de store cognachusene, Martell, jubilerer med 300 årsjubileum og lanserer Martell Premier Voyage, omkranset av et spektakulært kunstarbeid laget eksklusivt av den franske kunstneren Bernar Venet.

Les mer …

Mest leste saker

Mordgåte fortsatt uløst

kranium
I juni 1957 fant skogsarbeider Per Skogen en hodeskalle i Krogskogen. Politiet i Hønefoss…

Slutt på ICA

ica nedlagt
Slutt og tomt på ICA (Foto: Rasmus Lindberg)Lørdag var det salg med 50% avslag. Noe av…

Fantastisk bok om maur

maurtue
Norges høyeste maurtue er 238 cm i gjennomsnitt for største og minste høyde.Foto: Oskar…

Konkurstempen

I februar ble det registrert 469 konkurser og tvangsavviklinger i Norge, mot 444 i…

Annonserte dødsfall i mars 2015

Rubrikker med en strek betyr at vi ikke har opplysninger eller at begravelse skal finne…

nitar

Copyright © 2012 Scandia Lloyd Ltd All Rights Reserved.
RingeriksAvisa - Fossveien 3 - 3510 HØNEFOSS
Tlf 97 59 55 20