avis okt 2015annonse2

Sørbråten-naboer har saksøkt Staten

27-06-2016 Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå har 22 naboer til det planlagte 22.juli-minnesmerket stevnet Kulturdepartementet og Kommunal- og moderniseringsdepartementet for plasseringen av minnesmerket.

Les mer

På loffen gjennom Ringerike

26-06-2016 Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Hilse De Groote forlot belgisk filmindustri og en trygg tilværelse i 2011 for å reise rundt i verden. De siste 5 årene har hun hatt forskjellige jobber rundt omkring for å ha til salt på maten.

Les mer

Endringer i busstilbudet Hønefoss - Oslo

24-06-2016 Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Det er en del nytt i høst på bussruten mellom Hønefoss og Oslo. Fra 1. august kjøres ekspressavganger i rushtiden for å bringe deg raskest mulig mellom Hønefoss og Oslo.

Les mer

Øyvind Bladt Hagen ny regiondirektør

24-06-2016 Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Holttangenmannen Øyvind Bladt Hagen er ansatt som ny regiondirektør i region Buskerud og administrerende direktør i Drammens Tidende.

Les mer

Grafitti og Onkel P

24-06-2016 Frank Tverran - avatar Frank Tverran

St.Hansaften har blitt en skikkelig byfest med handelen i fokus. Nattåpne butikker solgte som aldri før. Det var nesten ikke et bål å se langs fjorden da det nærmet seg midnatt.

Les mer

Over Atlanterhavet på batteri

24-06-2016 Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Det banebrytende soldrevne flyet har gjennomført den første flyturen i sitt slag over Atlanteren og bevist at den siste generasjonen av bærekraftig teknologi muliggjør en ny æra i miljøvennlige transportsystemer og løsninger.

Les mer

Musikk

Staysman & Lazz bytter navn!

14-06-2016 Frank Tverran

Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen i duoen Staysman & Lazz er vant til å sjokkere, og deres neste karrieresteg vil nok overraske mange der ute. Den siste tiden har duoen...

Les mer

Singledebut for JCY

09-06-2016 Frank Tverran

Når DJ-guruene Chris Stallion og Patski Love teamet opp med Spellemannvinnende produsent Alexander Austheim (RykkinnFella) i studio resulterte det ikke bare i planlagte heftige remixer, men også egne låter. For...

Les mer

Hus & Hjem